حجت السلام والمسلمین حمید محمدی، قائم مقام قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبرنگار شبستان در اصفهان گفت: بالغ بر 4 هزار پایگاه آمایش شده، یک میلیون نفر روستایی را تحت پوشش آموزش قرآن قرار می دهند.
وی افزود: مراکز ویژه ای برای توسعه ستادهای روستایی جهت ارتقای فعالیت های قرآنی و آموزش های قرآنی در سطح روستاهای کشور در نظرقرار گرفته شده است.
قائم مقام قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از عمق بخشی و توسعه جشنواره های قرآنی منظومه در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: تربیت قاریان ملی و بین المللی و ارتقا سطح تلاوت و قرائت آنها در جشنواره های قرآنی از کارهای جدی ماست.
وی با اشاره به 2 هزار موسسه قرآنی تحت پوشش این مرکز و 2 هزار موسسه تحت پوشش سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در مجموع بالای 5 تا 6 هزار موسسه قرآنی در سطح کشور فعالیت دارند و به همین مقدار نیز موسسه قرآنی غیررسمی فعالیت دارند.
رییس مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور در ادامه، بودجه سال گذشته را اختیاری اما بودجه امسال را با الزامی شدن نیم درصد از بودجه دستگاههای دولتی و بودجه قرآنی کشور اعلام کرد و اظهار داشت: بودجه امسال حدود هزار میلیارد تومان است که این مقدار بودجه برای نیازهای قرآنی دستگاه ها و سیستم مردمی نیز هست و کل مجموعه را پوشش می دهد.
قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی گفت: در سال جاری معاونت راهبردی، این بودجه را از سرجمع بودجه دستگاه ها برداشت میکند که در چارچوب سیاستهای شورای توسعه فرهنگ قرآنی و عاملیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی به کار گرفته میشود.
وی از پایان مراحل تحقیق و کارشناسی تعریف مشاغل قرآنی خبر داد و اظهارداشت: با پایان یافتن مراحل تحقیق و کارشناسی ، مشاغل قرآنی از یک شغل قرآنی در کشور به بیش از یک صد شغل قرآنی افزایش یافته و در انتظار تصویب درشورا ست.
پایان پیام/
نظر شما