به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام محمدرضاآشتیانی در آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی و هنری آب صدای زندگی که با حضور جمعی از مسئولان کشور و استان در تالار آب شرکت آب و فاضلاب استان قم برگزار شد، با تقدیر از برگزار کنندگان جشنواره فرهنگی و هنری آب صدای زندگی، این جشنواره را در راستای نهادینه کردن فرهنگ استفاده صحیح از نعمت عظیم الهی آب موثر دانست.
وی در ادامه با اشاره به ورود آب سرشاخههای دز به قم و بهرهمندی مردم این استان از آب شیرین و گوارا تصریح کرد: به حمدالله با عنایت مقام معظم رهبری و پیگیری های دولت خدمتگذار انتظار 1500 ساله اباء و اجدادی مردم قم به پایان رسید و کام مردم قم شیرین شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره در خط مقدم رفع مشکل آب قم بودند ابراز داشت: ایشان همواره به مسئولان تاکید کردند مشکلات شهر مقدس قم به ویژه مشکل آب این شهر که خواستگاه انقلاب است برطرف شود.
وی با بیان اینکه انقلاب عظیم مردم ایران از قم شروع شد، ابراز داشت: باید ثمرات دنیوی و اخروی انقلاب به مردم این شهر برسد و همانند سایر نقاط کشور، استان قم نیز از عمران، آبادی و آب شرب بهرهمند شود.
آشتیانی همچنین با اشاره به دستور حضرت امام برای ساخت سد 15 خرداد برای رفع مشکل کم آبی در قم گفت: اگر این سد در چند سال خشکسالی مستمر استان قم نبود مشکلات زیادی گریبانگیر مردم شهر مقدس قم میشد.
وی سال 89 را سال بحران آب در قم دانست و گفت: با پیگیری به موقع استاندار و همچنین اقدامات همهجانبه مسئولان تامین و توزیع آب قم، بحران را بدون هیچ مشکل خاصی پشت سرگذاشتیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین به تلاشهای دولت برای اتمام هرچه سریعتر پروژه انتقال آب سرشاخههای دز به قم اشاره کرد و گفت: عنایت ویژه دولت به این پروژه سبب شد تا به موقع آب شیرین به شهر قم برسد در غیر این صورت شاید عمر این پروژه به 20 سال هم میرسید.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم، وی با قدردانی از عنایت مقام معظم رهبری، تلاشهای دولت، وزیر نیرو و تمام کسانی که برای رسیدن آب شیرین سرشاخههای دز به قم تلاش کردند، ابراز داشت: 10 سال زمان، مسیری طولانی و اعتباری بالغ بالغ بر 800 میلیارد تومان تاکنون هزینه شده و تا این نعمت الهی با سختی ها و دشواریهای فراوان به قم برسد.
حجتالاسلام آشتیانی، تاکید کرد: بر همه ما واجب است تا قدر این آب را بیشتر از گذشته بدانیم و در استفاده از آن، کمال دقت و صرفهجویی را داشته باشیم و از کارهایی که باعث هدر رفت آب میشود به شدت خودداری کنیم.
پایان پیام/
نظر شما