به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت الله سید محمدباقر میردامادی،نماینده آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید عظام، همزمان با برپایی جشن ولادت با سعادت امام هشتم شیعیان، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، در مسجد علی بن موسی الرضا(ع) که امشب به همت حوزه علمیه مکتب الرضا(ع) برگزار شد؛ با اشاره به برگزاری چنین جشن معظمی گفت: همان طور که می دانید مسجد مزین به امام رئوف است، از این رو شایسته است تا جشن معظمی در شأن و کرامت امام رضا(ع) برپا کنیم.
وی افزود: به حمد الله سنت دیرینه ای است که از 20 سال گذشته بنا نهاده شد و مسجد علی بن موسی الرضا(ع) تاکنون میزبان جشن با برکت امام رضا(ع) است.
آیت الله میردامادی تصریح کرد: همان طور که می دانید ما به نمایندگی مرجع عالی قدر حضرت آیت الله نوری همدانی این مراسم بزرگ را ترتیب داده ایم که علما، روحانیون ومدرسین علوم دینی و سایر شخصیت های برجسته اسلامی و مذهبی در این مراسم حضور دارند.
وی با اشاره به برخی از فعالیت های فرهنگی و شاخص مسجد علی بن موسی الرضا(ع) گفت: یکی از کانون های فعال در سطح تهران همین مسجد است که موفق به پایه گذاری حوزه علمیه مکتب الرضا(ع) و برگزاری کلاس های دینی ویژه خواهران و برادران شده است.
آیت الله میردامادی عنوان کرد: توجه ویژه به برنامه های مناسبتی از جمله اعیاد و مراسم های مذهبی از دیگر برنامه های شاخص فرهنگی مسجد علی بن موسی الرضا(ع) است، یکی از توفیقات ما راه اندازی دسته های عظیم عزاداری و سینه زنی اباعبد الله حسین(ع) است همچنین برگزاری مراسم پر فیض اعتکاف نیز از دیگر برنامه های موفق ما است.
نماینده مرجع عالی قدر تقلید در تهران با اشاره به دستاوردهای فعالیت حوزه علمیه مسجد علی بن موسی الرضا(ع) گفت: حوزه علمیه مکتب الرضا(ع) بالغ بر 30 سال است که فعالیت خود در زمینه ترویج و توسعه علوم دینی و مذهبی دنبال می کند و هم اکنون نیز بیش از 150 نفر به عنوان طلبه در کلاس های آموزشی این حوزه شرکت می کنند.
وی افزود: تربیت شاگردانی متخلق به اخلاق اسلامی، که اکنون برخی از آنها به عنوان روحانی در منابر و مجالس، سخنرانی می کنند و برخی نیز به عنوان دکتر در کرسی های تدریس مشغول هستند از جمله دستاوردهای حوزه علمیه مکتب الرضا(ع) است.
آیت الله میردامادی با بیان این مطلب که توجه و تکریم مجالس اهل بیت(ع)، موجب گسترش فرهنگ و سیره آنها می شود؛ خاطرنشان کرد: هر چه مجالس و مراسم هایی که به نام اهل بیت(ع) مزین است، را جدی بگیریم و آنها را تکریم کنیم، فرهنگ و سیره اهل بیتی(ع) در جامعه بیشتر جاری و ساری می شود.
اهل بیت(ع) دارای فرهنگ غنی هستند که می توان از مجالس و برنامه های این چنینی بهره برداری مناسب کرد؛البته تشویق آحاد جامع به مطالعه و آشنایی با سیره و اخلاق ائمه اطهار(ع) نیز از دیگر راهکارهای گسترش این فرهنگ ناب اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما