به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، محمد علی اصل سعیدی پور، سرپرست معاونت بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز(12شهریور) در نشستی خبری برنامه ها و اولویت های جدید بندر شهید رجایی را برای تحول آفرینی در حوزه عملیات بندری تشریح کرد.
سعیدی پور بر لزوم تحول در نحوه عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری کشور تأکید کرد.
وی اصلاح و بهبود نرم های عملیاتی تخلیه و بارگیری به ویژه در بخش کانتینر را از جمله برنامه های خود در راستای ایجاد تغییر و تحول در فعالیت های عملیاتی بندر شهید رجایی عنوان کرد و افزود: تجهیز ترمینال ها به امکانات پیشرفته و بهبود فرآیندهای عملیاتی از جمله راهکارهایی است که می تواند در تحقق اهداف پیش بینی شده و ارتقای توان عملیاتی این بندر اجرایی شود.
سعیدی پور ساماندهی اراضی 200 هکتاری بندر شهید رجایی را به عنوان یکی دیگر از اولویت های اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان طی سال جاری و برنامه درازمدت حوزه عملیاتی تحت مدیریت عنوان کرد و گفت: این بخش از بندر که مخصوص فعالیت های نگهداری و صادرات مواد معدنی می باشد، باید با استفاده از یک نگرش علمی و عملیاتی ساماندهی شود تا هم مشکلات صادرکنندگان حل شود و هم از ظرفیت های بندر به طور اصولی بهره برداری گردد.
سرپرست معاونت بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: پیگیری های لازم به منظور تملک 2 هزار و 400 هکتار پسکرانه و الحاق به محدوده بندر در دست انجام است که امیدواریم بتوانیم به زودی زیرساخت های لازم را در این رابطه آماده کنیم و یک شهر لجستیکی قوی در حاشیه بزرگترین بندر تجاری ایران داشته باشیم.
وی تأکید کرد: با ایجاد شهر لجستیکی در پسکرانه بندر شهید رجایی می توان از مزیت ویژه ایران برای توسعه ترانزیت و حمل و نقل چندوجهی، استفاده مناسب تری کرد.
سعیدی پور ساماندهی امور مربوط به تخلیه و بارگیری کالاهای عمومی (جنرال کارگو) در این بندر را از دیگر اولویت های جدید حوزه عملیات بندری عنوان کرد.
سرپرست معاونت بندری و منطقه ویژه اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین بر لزوم بهبود فرآیند جذب سرمایه گذار و کوتاهتر نمودن چرخه گردش کار و همچنین سرعت بخشیدن روند پاسخگویی به متقاضیان و سرمایه گذاران در بزرگترین بندر تجاری ایران تأکید کرد و از برنامه ریزی های صورت گرفته به منظور اصلاح رویه های موجود در راستای تحقق این هدف مهم، خبر داد.
وی تأکید کرد: به منظور بهبود فرآیندها و توسعه فعالیت ها، شاخص های گسترده ای در زمینه های نُرم عملیات، توسعه زیرساختها، توسعه عملکرد در حوزه کاری، اصلاح رویه ها، بهبود ایمنی در کار و کاهش حوادث، افزایش جذب سرمایه گذاری، ارتقای بهره وری زیرساختها و سرمایه ها تدوین و تحت کنترل قرار خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما