به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آنتوان بارا در مراسم رونمایی از کتاب "زینب فریاد فرمند" گفت: برای گوینده ای مانند من سخن گفتن از شخصیت بزرگی چون حضرت زینب(س) بسیار سخت است چرا که او اوقیانوسی عمیق و بی کران از معرفت بود و اندیشه هایش مملو از گهر های ناب و بی نظیری است که در تاریخ نمونه ندارد.
وی افزود: حضرت زینب(س) و برادر ایشان امام ححسین(ع) با حضور در حادثه کربلا عظمتی را خلق کردند که به جرات می توان گفت در تاریخ بشریت مانندی برای آن یافت نمی شود.
این نویسنده مسیحی در بیان عظمت حادثه عاشورا خاطر نشان کرد: این حادثه را نباید صرفا به عنوان یک قضیه تلقی کرد چرا که این حادثه یک شور بزرگ و بی مانندی است که سرشار از محتواهای الهی و انسانی است. حادثه عاشورا واقعه ای است که امام حسین(ع) و یارانشان آن ار در تمام ابعاد اندیشه بشری با خون خود نگاشتند و نه فقط برای مسلمانان بلکه برای همه جهانیان عرضه داشته اند.
وی ادامه داد: زمان تکمیل نگارش این کتاب از من در مورد مدت زمان نگارش کتاب زینب فریاد فرمند سوال میشد که باید بگویم بیست و پنج سال نگاشت این کتاب طول انجامیده است اما در حقیقت باید گفت بنده طی این 25 سال ده بار نگارش این کتاب را تمام کرده ام ولی هر بار با مطالعه بیشتر به ابعاد تازه تری از شخصیت والای حضرت زینب(س) رسیده ام که باعث شد نگارش این کتاب تا 25 سال به طول انجامد.
پرفسور آنتوان بارا افزود: در حقیقت شخصیت زینب(س) مانند برادرش حسین(ع) حامل خصلت هایی بود که از مادرشان حضرت فاطمه زهرا(س) به ارث برده است و آیا تاریخ تا به حال خواهری را به مانند زینب(س) به خود دیده است که چنینن نقش عظیمی را در قبال برادرش و با وجود آن همه مصیبت سترگ در طی نهضت با آن عظمت ایفا کرده باشد و این گونه درس های عاشورا را با وجود آن همه سختی و اندوه به جهانیان منتقل کرده باشد.
نویسنده کتاب زینب فریاد فرمند اذعان کرد: عظمت حضرت زینب(س) آنقدر زیاد است که حاضر نشد برای شهادت دو فرزند خود در کربلا اشک بریزد و تنها برای حسین(ع) باران آسا اشک ریخت که این حرکت جلوه سیاسی دارد.
وی افزود: زینب(س) در حالی که افراد زیادی از بزرگان عرب مانند محمد بن حنفیه امام حسین(ع) را از سفر کربلا باز می داشتند، مردانه به همراهی برادرش پرداخت و با علم بر اینکه شهادت و اسارت در انتظار آنها است تکمیل کننده حرکت مصلحانه برادرش شد.
این نویسنده مسیحی گفت: اگر زینب(س) در حادثه کربلا همراه حسین(ع) نبود عظمت این حادثه تحت قالب یک جنگ محصور میگشت و آموزه های آن به گوش جهانیان نمی رسید و اگر زینب(س) نبود حادثه عاشورا آن گونه که یزید و بوق های رسانه ای و تبلیغاتی می خواستند به ترسیم انحرافی حرکت امام حسین(ع) می پرداختند.
وی گفت: امام حسین(ع) با بصیرت معصومانه خود در حالی که دین اسلام را در معرض انحراف می دید آن حادثه عظیم را آفرید تا به رسالت جد خود عمل کند و نسل های آینده را از خطر انحراف نجات دهد و در این راه اگر خواهر بزرگوارشان زینب(س) به عنوان سخنگوی نهضت و پرچمدار نبود اهداف آن حضرت به گوش جهانیان نمی رسید و نتایج نهضت از بین می رفت چرا که رسانه های نفاق در انتظار ترسیم جلوه ای وارونه از حرکت امام حسین(ع) بودند.
وی با بیان اینکه عنوان کتاب نشان دهنده آن است که حرکت زینب(س) تکمیل کننده حرکت امام حسین(ع) بود گفت: زینب(س) با فریادهای بت شکن خود در دوران اسارت توانست پیام های نهضت را به گونه ای شیوا به گوش جهانیان برساند و اگر آغاز شکل گیری اسلام را محمدی بنامیم و امتداد آن را علوی بیان کنیم باید به جد گفت نهضت عاشورا ابتدایی حسینی و امتدادی زینبی داشت.
پرفسور آنتوان بارا خاطر نشان کرد: زینب(س) در مسیر شامات به امام سجاد(ع) گفت الان مصیبت ها برای ما است و من نوید آن را می دهم در آینده جاودانگی از آن ما خواهد بود و من در راهپیمایی اربعین حسینی با چشمان خود دیدم که بیست و چهار میلیون نفر در این اجتماع بزرگ حسینی شرکت کرده بودند و آنجا بود که حقیقت کلام و شرف نگری و الهام گونه بودن حضرت زینب(س) را به عینه مشاهده کردم.
وی در پایان گفت: پس از 25 سال تحقیق و پژوهش در زندگی و اندیشه های حضرت زینب(س) هنوز در بهت این سخن زینب(س) مانده ام که چگونه در اوج آن مصیبت با بیانی حماسی گفت "ما رأیت الا جمیلا" و چگونه یک انسان در میان این همه مصیبت زیبایی می بیندکه این سخن عظیم، سخن انسانی و زمینی نیست و از این روی در کتاب خود فصل جداگانه ای به این جمله اختصاص داده ام.
پایان پیام/
نظر شما