به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد کیومرث پور احمد از داوران بخش داستانی نهمین جشنواره ملی مستند و فیلم کوتاه رضوی امروز (9 شهریور) در نشست خبری این جشنواره با بیان اینکه دانش و تکنیک در ساختن فیلم موثر است گفت: اما مهمترین مولفه و عامل در ساخت یک فیلم داشتن دغدغه است.
وی با بیان اینکه نباید جشنواره به گونه ای برگزار شود که فرد با دیدن تبلیغ یک جشنواره به فکر فیلم سازی بیافتد افزود: باید چنین جشنواره هایی به سمتی حرکت کنند که جوانان با دغدغه وارد این حوزه شوند.
پور احمد افزود: اصغر فرهادی با داشتن امکانات موجود در سینمای ایران اثری تولید کرد که در اکثر جشنواره ها در کشورهای مختلف جهان خوش درخشید و حتی جایزه اسکار را هم کسب کرد و این تنها به دلیل داشتن دغدغه بود.
وی تصریح کرد: تا دغدغه فکری در فیلمسازان ما وجود نداشته باشد بهترین امکانات و بهترین بازیگران نیز باعث اثرگذاری فیلم نمی شود.
داور بخش داستانی نهمین جشنواره ملی مستند و فیلم داستانی رضوی با بیان اینکه برگزاری جشنواره های موضوعی باعث کاهش کیفیت فیلم های شرکت کننده می شود افزود: متاسفانه این امر باعث شده تا اکثر فیلم های ارسالی به جشنواره رضوی نیز بسیار تصنعی بوده و حرفی برای گفتن نداشته باشند.
وی با اشاره به کیفیت آثار شرکت کننده در مرحله نهایی این جشنواره گفت: در بخش داستانی سه اثر خیلی عالی ، 2 اثر خیلی خوب، سه اثر خوب و مابقی هم متوسط و روبه پایین بودند.
کارگردان مجموعه قصه های مجید با اشاره به افزودن بخش احسان و نیکوکاری، سبک زندگی و همچنین حوزه زکات به بخش های دهمین جشنواره فیلم کوتاه و مستند رضوی گفت: باید با برنامه ریزی و آموزش مانع شویم که فیلمسازان به سمت تولید آثار سفارشی حرک کنند.
داور بخش داستانی نهمین جشنواره ملی مستند و فیلم داستانی رضوی تصریح کرد: در مرحله بعد این جشنواره باید بر تولید فیلم هایی با نگاه ویژه و اثر گذار توجه بیشتری صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما