به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، اردشیر محمدی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در نشست خبری به مناسبت هفته دولت و وزارت اقتصاد خبر داد اهم فعالیتهای این بخش را تشریح کرد و گفت: 960 میلیارد ریال اموال تعیین تکلیف شد و به فروش رسید که 73 میلیارد تومان اموال منقول و بقیه غیرمنقول بود که نسبت به مشابه سال گذشته ده درصد رشد داشتیم.
وی تصریح کرد: ما وظایف حاکمیتی و غیرحاکمیتی داریم و وظایف حاکمیتی مان را در بالاترین سطح اجرا می کنیم.
وی افزود: امسال 7 هزار میلیارد ریال در 5 ماهه نخست کالای متروکه به ما اعلام شد که اگر ما به عنوان یک بنگاه اقتصادی عمل کنیم 700 میلیارد ریال درآمد برای ما میداشت اما از این میزان 650 میلیارد ریال براساس تقاضای گمرک اعاده شد.
وی افزود: به محض اینکه نامه گمرک را دریافت کردیم این کالاها را از مزایده خارج نمودیم و اکثر اینها مواد اولیه برای تولید بود که اگر کالاها به فروش می رسید تولیدکننده متضرر می شد.
محمدی از صاحبان کالاها خواست در مدت مشخص شده برای ترخیص کالاهایشان اقدام کنند و گفت: امسال 400 درصد کالا نسبت به مشابه سال قبل به گمرک اعاده کردیم.
وی تصریح کرد: 5 درصد کارمزد به حساب خزانه کشور برای بازگرداندن اموال به اشخاص گرفته می شود.
مدیرعامل سازمان جمع آوری اموال و فروش املاک و اموال تملیکی گفت: 7 اولویت راهبردی برای دستگاهها تعریف شده که افزایش توان ثروت آفرینی کشور تامین مالی پایدار و کاهش وابستگی افزایش مشارکت موثر ایجاد و یکپارچه سازی سامانه مدیریت و سامانه اطلاعات و مدیریت عملیات، هدفمندسازی نیروی انسانی و سازمانی و افزایش شفافیت و انضباط مالی و اداری در کنار همافزایی درونگرا و همکاری با سازمانهای بیرونی است و یکی از اولویتهای راهبردی افزایش میزان تحقق فروش اموال منقول، غیرمنقول و افزایش فروش معاملات و شفافیت در عملکرد است.
محمدی از اجرایی شدن مزایده الکترونیکی خبر داد و گفت: این مزایده به صورت کامل اجرایی شد و در راستای الکترونیکی کردن فعالیتهای این بخش توانستیم موفق عمل کرده عدالت اطلاعاتی در این راه ایجاد شد همچنین افزایش سرعت و کاهش بروکراسی و هزینه ها از دستاوردهای این طرح بود.
وی از اجرایی شدن مزایده الکترونیکی برای کالاهای غیرمنقول تا 2 ماه اینده خبر داد و گفت: ما می توانیم حراج الکترونیک و مزایده اموال غیرمنقول را نیز به زودی الکترونیکی کنیم.
وی تصریح کرد: در راستای شفاف سازی مجوزهای لازم با استقرار سامانه الکترونیکی در استان تهران صادر شده و اسامی برندگان و رتبههای انها در سایت ما اعلام میشود.
وی وظیفه این سازمان را احقاق حقوق مصرف کننده دانست و گفت: آنچه حقوق مصرف کننده اسیب برساند را اجازه نمی دهیم وارد بازار شویم و برخی کالاها با ضوابط مشکل دارد اگر از مبادی قانونی وارد می شد امکان استفاده داشت اما برای نپرداختن حق دولت این کالا به صورت قاچاق وارد شده در این شرایط قانونگذار به ما اجازه داده این کالا فروخته شود در غیر اینصورت اموالی که برای سلامت یا عرف و شرع جامعه مشکل دارد انهدام می شود و در 5 ماه نخست امسال 32 میلیارد ریال کالا منهدم شد.
وی تصریح کرد: اگر مهلت قانونی توقف کالا در گمرک منقضی شود گمرک ما اعلام می کند تا زمانی که این کار انجام نشود نمی توانیم در این بخش ورود کنیم.
وی درباره داروهای قاچاق افزود: داروهایی که از مبادی غیررسمی وارد می شود نابود می شوند و اگر سازمان غذا و دارو امادگی داشته باشد این داروها را به صورت رایگان در اختیارشان می گذاریم تا در صورت قابل استفاده بودن به جامعه تزریق شود.
وی بزرگترین پرونده امسال را پرونده طلا دانست و گفت: امسال 16 میلیارد تومان از اموال تملیکی فروخته شد و بخش پارسال به فروش رسید و در کل 24 میلیارد تومان محموله مکشوف و تحویل شده بود.
وی درباره پرونده امیرمنصور آریا گفت:بخشی از اموال اعلام شده و در حال ارزشگذاری است و پس از بررسی نهایی نتیجه اعلام می شود 40 ملک و بخشی از فولاد خوزستان از اموال اریا بوده است.
وی در پایان گفت: ما آمادگی برقراری تمامی مزایده ها با همکاری سازمان توسعه تجارت الکترونیک را داریم و در مزایده الکترونیکی این مرکز زیرساخت ها را برای ما فراهم می کند.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: محمدی در نشست خبری به مناسبت هفته دولت و وزارت اقتصاد خبر داد اهم فعالیتهای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی را تشریح کرد و از انهدام 32 میلیارد ریال کالای قاچاق و غیربهداشتی در 5 ماهه نخست امسال خبر داد.
کد خبر 398052
نظر شما