حجت الاسلام حسن هنرمند، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با اشاره به اینکه بنياد شهيد و امور ايثارگران خدمت گزاري به خانوادههاي معزز شاهد و ايثارگر را براي خود افتخاري بزرگی ميداند ، افزود: دراین راستا در سال جاری بیش از 14 هزار ملاقات با خانواده معزز شهدا و ایثارگران با حضور مسئولان استانی صورت گرفته و مسئولان از نزدیک با مشکلات این عزیزان آشنا و از آنهادلجویی کردند.
وی با اشاره به اینکه این اداره کل يکي از ارکان نظام در بحث خدمت رساني به عزيزترين اقشار نظام اسلامی است، گفت: بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مرکزي با توجه به وظيفه ذاتي خود يعني خدمترساني به خانوادههاي معزز شاهد و ايثارگر و ترويج فرهنگ غني ايثار و شهادت آنچه در توان داشته در طبق اخلاص گذاشته و با بهرهگيري از تمام توانمنديهاي خود در تحقيق اين وظيفه سنگين قدمهاي موثر و محکمي برداشته است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با بیان اینکه اين اداره کل با توجه به گستردگي حوزههاي خدمترساني در غالب شش معاونت امور محوله را اجرايي میکند، افزود: از جمله فعاليت هاي حوزه دفتر روابط عمومي ميتوان نزديک به جلسه با استانداري، مسولين استان، نمايندگان مجلس، ائمه جمعه و معتمدين، شرکت در جلسات استاني، ديدار با حدود 14هزار و500 تن از خانوادههاي شهدا و ايثارگران در ملاقاتهاي عمومي ، همايشها و جلسات، جامعه ايثارگري و بررسي مشکلات اين عزيزان، برگزاری و شرکت در مراسم و يادوارهها وسرکشي از منازل و عيادت جامعه هدف اشاره کرد.
حجت الاسلام هنرمند در ادامه معاونت تعاون و امور اجتماعي را از دیگر بخش های این اداره کل دانست و بیان کرد: اين اداره در مواردي از جمله استخدام در دستگاههاي دولتي، وام خود اشتغالي، کارورزي، مشاهده فني و شغلي ارائه خدمت مي کند.
وی اضافه کرد: در پنج ماه اول سال 93 تعداد 650 نفر از خانواده شاهد و ايثارگر در قالب ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه در دستگاهها استخدام و تعداد 32 نفر معرفي جهت استخدام در قالب ماده 48 صورت گرفته و همچنين تعداد 753 مورد نيز مشاوره شغلي انجام شده است.
این مقام مسئول در رابطه با پرداخت وام خود اشتغالی نیز بیان کرد: در خصوص وامهاي خود اشتغالي نیز تعداد 30 فقره صورت گرفته و در مجموع 3500 مورد مکاتبه در اين راستا انجام شده است.
وی به تشکیل کارگروه جهت توانمندسازي و آمادهسازي شغلي عزيزان شاهد و ایثارگر اشاره کرد و گفت: همچنين در راستای ايجاد کار آفريني نیز در مجموع 278 نفر جهت اخذ جواز کسب، موافقت اصولي، اخذ غرفه و کيوسک و ساير مجوزها شناسایی شدهاند.
حجت الاسلام هنرمند در ادامه به فعالیت های حوزه تسهيلات اشاره کرد و گفت: واگذاري 12 مورد خودرو در سطح استان به جانبازان بالاي50 درصد، پرداخت خسارت بيمههاي عمر و حوادث غيرمتقربه به جامعه هدف، 146 مورد گواهي معافيت از وظيفه، صدور گواهي کسر خدمت سربازي، پرداخت وام مسکن، خودرو، خريد کالا و فروش اقساطي که با هماهنگي با بانکهاي عامل از جمله فعالیت های این حوزه بوده است.
وی با بیان اینکه اداره مددکاري از دیگر بخش های این اداره کل است، بیان کرد: اجراي طرح سپاس با تاسي از سنت حسنه ديدار رئيس جمهور از جامعه ايثارگري با قوت بيشتري انجام مي شود و يکي از وظايف اين اداره کل ارتباط و تعامل مديران و ... بنياد به صورت چهره به چهره و همچنين ارتباط تلفني با جامعه ايثارگري جهت شناسايي نيازهاي واقعي آنان است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی اضافه کرد: اين اداره کل در قالب طرح سپاس طي پنج ماهه نخست سال حدود 4هزار و دويست مورد ديدار با خانوادههاي معزز شاهد و ايثارگر و حدود 3هزار و 550 مورد ارتباط تلفني داشته تا با مشکلات اين عزيزان آشنا و در جهت رفع آنها اقدام کند.
حجت الاسلام هنرمند اضافه کرد: اداره امور اداري ايثارگران از دیگر بخش های این اداره کل است که در اين حوزه امور مربوط به حقوق و مزايا و مواردي از اين دست مربوط به خانوادههاي محترم شهدا و ايثارگران عزيز صورت ميپذيرد.
وی با بیان اینکه معاونت مسکن در بخش ساماندهي گلزار مطهر شهدا اقدامات خوبي در ساماندهي گلزار شهداي شهرهاي خمين، محلات، تورچي باشي، خنداب و روستاهاي شازند، ساوه، تفرش، دليجان و زرنديه انجام داده است، افزود: در بخش تامين مسکن نیز واگذاري 55 قطعه زمين به ايثارگران از جمله کارهای این معاونت بوده و تلاش در جهت شروع تسهيلات تبصره مسکن در حال به بار نشستن است.
این مقام مسئول ادامه داد: اين معاونت با کسب مقام نخست مناسب سازي، مقام دوم تامين مسکن در ارزيابي عملکرد منتهي به تير 93 و کسب مقام چهار تامين مسکن در ارزيابي عملکرد منتهي به خرداد 93 گام هاي موثري برداشته است.
حجت الاسلام هنرمند با اشاره به فعالیت های معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي اضافه کرد: اين معاونت با فعالیت خود در این دو حوزه در راستای ترويج فرهنگ ايثار و شهادت تلاش می کند.
وی برگزاري مراسم ياد و گراميداشت شهدا از جمله سالروز ورود آزادگان، پدران آسماني، ام البنين، روز جانباز، سوم خرداد، شهداي هفتم تير، روز قدس، شهداي روحاني، آلومينيوم سازي، انجام گلباران مزار شهدا بيش از 30 مورد، برگزاري زيارت عاشورا، يادواره شهدا در سطح استان، يادواره شهداي گمنام، برگزاري نمايشگاههاي مختلف نصب تابلو و بنر، فعاليت حسينيههاي شهدا در سطح استان در اعياد و در عزاداريها، بازديد گروهي از موزه ، ارسال مجلات شاهد، تهيه و پخش مصاحبه با ايثارگران و خانوادههاي اين عزيزان در قالب پرده آبي و چهار سوق همدلي را از مهمترین برنامه های این معاونت دانست.
حجت الاسلام هنرمند حمايت از پاياننامههاي دانشجويي، ارسال کتاب در حوزه ايثار و شهادت جهت تاييد و تاليف و مشارکت در چاپ و انتشار کتاب ايثارگران، ساخت کليپهاي مختلف جهت پخش دو مراسم مختلف، تهيه انيميشن در قالب داستان کودک و نوجوان، تهيه بازي رایانهاي و ارسال به مرکز جهت تاييد تهيه و توزيع، تهيه و ارسال موارد مختلف در قالب پاورپوينت به مرکز و صدا و سيما و برگزاري کلاسهاي آموزشي تهيه کتابچه عفاف و حجاب از منظر شهدا و نشست در جلسات و کميتههاي مختلف از دیگر فعالیت های این اداره کل در حوزه ایثار و شهادت است.
این مقام مسئول بیان کرد: در حوزه معاونت اداري و مالي فعاليتها بيشتر سازماني و پرسنلي بوده که از آن جمله راهاندازي و پشتيباني نرم افزاري سامانه پذيرش و احراز، آموزش عالي و عمومي، سامانه بيمه طلايي، سامانه مسکن، اشتغال، مددکاري و ديدار و فعاليتهاي ديگر که بيشتردر قالب فعاليت هاي پشتيباني، آموزش کارکنان، بودجه و تحول اداري بوده است.
وی اضافه کرد: در حوزه خدمات رساني به پرسنل پيگيري و عقد قرارداد بيمه عمر و حوادث همکاران شاغل و بازنشسته، ، تشويق دانشآموزان ممتاز کارکنان، اعزام کارکنان و خانوادههاي محترم به مسابقات قرآني وارائه ماموريتهاي آموزشي بوده است.
حجت الاسلام هنرمند ادامه داد معاونت بهداشت و درمان در جهت رفع مشکلات درماني خانوادههاي شهدا و ايثارگران سعي و تلاش فراواني نموده و قدمهاي موثر و مفيدي نيز برداشته است که از آن جمله ميتوان به عقد قرارداد با مراکز مختلف درماني خصوصي و دولتي، نظارت بر امور درماني و توانبخشي ايثارگران و خانوادههاي معظم شاهد، پرداخت هزينههاي درماني سرپايي و بستري، صدور معرفينامه و تهيه و توزيع لوازم پزشکي، ارائه خدمات آموزشي و بهداشت و پيشگيري، برگزاري سمينارهاي بازآموزي بدون پزشکان اشاره کرد.
وی بیان کرد: اين معاونت طي اين مدت 239 مورد پايش سلامت جانبازان، 5هزار و 314طرح پايش سلامت والدين شهدا، 23 هزار و 469 مورد بيمه همگاني، 38 هزار و 694 مورد بيمه تکميلي، 307 مورد کميسيون پزشکي و ... انجام خدمت نموده است.
پایان پیام/
نظر شما