به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، نشست خبری «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور وی و «محمودرضا برازش» مدیرکل دفتر امور چاپ، «علی شجاعی صایین» مدیر اداره کتاب و کتابخوانی ارشاد، «امیرمسعود شهرام نیا» مدیر مؤسسه نمایشگاه های فرهنگی، «نجفعلی میرزایی» مدیر خانه کتاب، «مهدی قزلی» مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی و «علی اصغر سیدآبادی» مدیر دفتر مطالعات صبح امروز 8 شهریور ماه در سالن شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.
«علیاصغر سیدآبادی» مدیرکل دفتر توسعه مطالعات فرهنگی و کتابخوانی وزارت ارشاد، گفت: اکنون در حالت تأسیسی به سر میبریم، چرا که تا پیش از دفتر مطالعات فرهنگی تنها در حد یک نام بود. اکنون ما در وضعیت تأسیسی هستیم در سه گروه آموزش، پرورش، طرح و برنامه و نظارت و ارزشیابی فعالیت میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نقاط مغفول در دوران گذشته توجه به ارزیابی و ارزشیابی سیاستها و عملکردهای معاونت است که به این دفتر محول شده است از سوی دیگر استخراج چالشهای حوزه نشر به خصوص حوزه کتاب از جمله مأموریتهای ما است.
سیدآبادی صنعت نشر را دارای چهار ضلع مهم تألیف، تولید، توزیع و مصرف دانست و بیان کرد: بیشتر سیاستهای حمایتی دورههای قبل بر تولید و در برخی دورهها بر تولید و تألیف متمرکز بوده است، در حالی که پایه اصلی هر صنعتی مصرف است. بنابراین تلاش میکنیم بر مصرف نیز تمرکز داشته باشیم.
مدیرکل دفتر توسعه مطالعات فرهنگی و کتابخوانی وزارت ارشاد با اشاره به دو طرح در دست انجام این دفتر، افزود: انتخاب روستاهای دوستدار کتاب و انتخاب پایتخت کتاب ایران دو طرح اجرایی ما است.
وی در پایان عنوان کرد: بحث گرنت را نیز پیگیری میکنیم تا طرح حمایت از کتابهای ایرانی در بازارهای جهانی قانومند باشد و به این واسطه از بخش خصوصی حمایت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما