به گزارش خبرگزاری شبستان حوزه دین، دغدغۀ اصلی جوامع و انسان ها در نگاه به آینده است. با توجه به محوریت دین و معنویت در دنیای آتی، انجام نشستها و تحقیقات فلسفی در دین، مهمترین رویکردِ همگرایی محسوب میشود.
بنابراین گزارش، فلسفه، فرهنگ، سیاست و اجتماع در سدۀ حاضر تحت تأثیر دین بوده و تأملات در حوزۀ دین، بیشترین و نیرومندترین تأثیرات را بر جوامع، فرهنگ ها و انسان ها دارد.
سومین کنگره بینالمللی فلسفه دین با موضوع دین، اخلاق و فرهنگ به منظور فراهم ساختن زمینه گفتگو و پژوهشهای بنیادین در فلسفۀ دین و پیشبرد تفکرات فلسفی در حوزۀ دین و تقویت پژوهش های علمی در این زمینه از سوی انجمن علمی فلسفۀ دین ایران در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۷ و ۸ ژانویه ۲۰۱۵ برابر با ۱۷ و ۱۸ دی ۱۳۹۳ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود. شد
این گزارش می افزاید: نخستین کنگره در ۳ و ۴ دی ماه ۱۳۹۱ (۲۳و۲۴ دسامبر ۲۰۱۲) با محوریت استدلالهای وجود خدا در غرب و شرق، تجربه دینی، تکثرگرایی دینی، الهیات و شر، عقلانیت باورهای دینی، گفتگوی شرق و غرب بر محور دین، مطالعات میانفرهنگی و فلسفه دین معاصر، دین و تکنولوژی و جایگاه هنر دینی در فلسفه دین معاصر و دومین کنگره در ۲۳ و۲۴ دیماه ۱۳۹۲ (۱۳ و۱۴ ژانویه ۲۰۱۴) با محوریت الهیات تطبیقی، علم و دین / علم دینی، تنوع ادیان و فلسفۀ دین و حکمت اسلامی با حضور اندیشمندانی داخلی و خارجی برگزار شد.
شایان ذکر است، انجمن فلسفه دین ایران، از تمامی اندیشمندان، محققان و دانشجویان جهت شرکت در این کنگره بین المللی دعوت به عمل میآورد.
پایان پیام/
نظر شما