برنامه‌های فرهنگی مساجد پیشگیری از معضلات فرهنگی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان به ظرفیت‌های مساجد در ارتقاء فرهنگ پرداخت و گفت: برگزاری برنامه‌های فرهنگی در مساجد می‌تواند از بسیاری از معضلات فرهنگی در کشور جلوگیری کند.

حجت الاسلام جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در گفتگوd اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارکرد: حضور افراد در سنین متفاوت درمساجد می‌تواند منبعی برای افزایش فرهنگ دینی و اجتماعی برای همگان باشد.

 

وی با بیان اینکه مساجد در طول تاریخ  نقش خود را در قالب‌های متفاوت اجتماعی و فرهنگی به نحو احسن ایفا کرده‌اند گفت: مساجد مکانی است برای نقل انتقال پیام در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، معنوی، اسلامی و ارزش‌های دینی و مذهبی و زندگی ائمه اطهار(علیه السلام )و... که توسط مبلغان و روحانیون به عموم انعکاس داده می‌شود.

 

حجت الاسلام یاری به نقش مسجد در تحقق شعار ملی سال پرداخت و افزود: تبیین و اصلاح شیوه‌های الگوی مصرف، بسترسازی فرهنگی، آموزش و نحوه هدایت حلال و حرام در کسب و کار، ترویج کسب وکار اسلامی برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی بسیار حائز اهمیت است.

 

وی به مهتمرین فعالیت‌های عبادی و فرهنگی مساجد اشاره و اظهار کرد: برپایی نماز جماعت، قرائت و تفسیر قرآن کریم است که پرداختن به این دو مقوله در مساجد تاثیر بالای در گسترش و پایداری فرهنگ اسلامی در کشور خواهد داشت.

 

این مقام مسئول به دیگر فعالیت‌های مساجد پرداخت و تصریح کرد: وعظ و سخنرانی، مشاوره، جلسات پرسش و پاسخ، ارتباط صمیمی با نوجوانان و جوانان و ... از دیگر برنامه‌های مهم درمساجد است.

 

حجت الاسلام یاری با اشاره به هجمه‌های فرهنگی بیگانگان اظهار کرد: امروزه در مقابله با انواع شبکه‌های ماهواره‌ای که ارزش‌ها و مذاهب را هدف قرار داده میتوان با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و ارتباط صمیمی با جوانان و نوجوانان در مساجد که اقیانوس ذلال معارف دینی است، آنها را در برابر انواع انحرافات واکسینه کرد.

 

وی به ظرفیت‌های مساجد در ارتقاء فرهنگ پرداخت و گفت: برپایی کارگاه‌های آموزشی، آموزش مهارت‌های زندگی بر پایه اصول اسلامی–ایرانی، گسترش کتابخوانی با تجهیز کتابخانه‎های مساجد و آموزش فرهنگ شهروندی و شهرنشینی از دیگر برنامه‌های است که می‌تواند از بسیاری از معضلات فرهنگی در کشور جلوگیری کند.

 

این مقام مسئول به کارکردهای فراموش شده مساجد از نگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد وافزود: خانه دعا وانس به معبود، احکام حدود شرعی، پایگاه تربیت و اخلاق، بسترآموزش فراگیردر حوزه‌های مختلف، هدایت جریان تبلیغات، محور فرهنگی و اجتماعی محلات، گسترش فرهنگ تعاون ومشارکت‌های مردمی ومرکز ترویج کتاب و کتاب خوانی 14 کارکردی است که در برنامه ریزی‌های ارتقاء مساجد باید بدان توجه کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 396970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha