کاهش 12 درصدی تلفات جاده ای استان/ سالانه 6 میلیون مسافر در گلستان جابجا می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل حمل و نقل پایانه های گلستان گفت: بر اساس آمار 4 ماهه امسال، تلفات راه های برون جاده ای استان 12 درصد کاهش یافته است در صورتی این میانگین در کشور 2.9 درصد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهدی میقانی، مدیرکل حمل و نقل پایانه های گلستان، امروز (3 شهریور) در جمع خبرنگاران با اشاره به مسئله ایمنی و با بیان اینکه بر اساس قانون باید 10 درصد تلفات داشته باشیم، گفت: استان گلستان در بحث ایمنی بر اساس آمار طی سه سال گذشته به طور میانگین جزو 6 استان برتر کشور شده است.

 

وی افزود: بر اساس آمار 4 ماهه امسال، تلفات راه های برون جاده ای استان 12 درصد کاهش یافته است، در صورتی این میانگین در کشور 2.9 درصد است.

 

اجرای برنامه هفته احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی از 24 آبان در گلستان

میقانی با اشاره به نامگذاری هفته احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، تصریح کرد: این هفته برای نخستین بار از سوی استان گلستان به منظور حساس کردن مسئله رعایت قوانین در جامعه نامگذاری شده است.

 

وی با بیان اینکه 307 نفر سال گذشته در راه های برون شهری استان جان خود را از دست دادند، ادامه داد: باید ایمنی را ارتقا دهیم و با نامگذاری این هفته، سعی می شود رانندگی با رعایت قوانین نهادینه شود.

 

مدیرکل حمل و نقل پایانه های گلستان خاطرنشان کرد: برنامه هفته احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی امسال استان 24 تا 30 آبان برگزار می شود.

 

فعالیت 70 شرکت مسافربری در استان

وی با اشاره به حوزه سرمایه گذاری بخش حمل و نقل استان، اظهارداشت: در استان 70 شرکت مسافربری، 63 شرکت حمل و نقل باربری و 19 شرکت حمل و نقل بین المللی فعالیت دارند.

 

میقانی ایجاد مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی را موضوع اصلی اداره کل حمل و نقل پایانه های استان دانست، گفت: در حال حاضر، 30 مجتمع خدمات رفاهی در استان وجود دارد که 10 مجتمع آن به بهره برداری رسیده، 9 مجتمع در حال اقدام و 11 مجتمع در حال ساخت است.

 

وی اضافه کرد: اگر برای هر کدام از این مجتمع ها یک و نیم میلیارد تومان در نظر بگیریم، 15 تا 16 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این استان اتفاق می افتد.

 

میقانی، توجه به زیرساخت های ترانزیتی و مدیریت پایانه های مرزی را از دیگر برنامه های حمل و نقل پایانه ها برشمرد و عنوان کرد: روزانه یکصد و 30 دستگاه ترانزیتی و صادراتی از مرز اینچه برون تردد می کنند.

 

جابجایی سالانه 6 میلیون مسافر توسط شرکت های مسافربری استان

مدیرکل حمل و نقل پایانه های گلستان در خصوص بخش مسافری این اداره کل، گفت: 70 شرکت مسافربری در بخش اتوبوس، مینی بوس و سواری در استان فعالیت می کنند و سالانه 6 میلیون مسافر توسط شرکت های مسافربری استان جابجا می شوند.

 

وی با بیان اینکه دو هزار و 154 دستگاه خودرو با سه هزار و 698 راننده در شرکت های حمل و نقل جاده ای استان فعالیت دارند، افزود: از این تعداد 339 اتوبوس، یک هزار و 397 مینی بوس و 418 دستگاه سواری، مسئولیت جابجایی مسافران را برعهده دارند.

 

میقانی اصلی ترین دغدغه در بحث حمل و نقل را زیرساختی بیان کرد و اظهارداشت: پایانه های مسافربری باید توسط شهرداری ها ایجاد شود تا مسافران به راحتی جابجا شوند.

 

وی با اشاره به اینکه سالانه 5.2 میلیون تن کالا از شرکت های باربری جابجا می شوند، افزود: از این تعداد 66 درصد توسط بخش خصوصی، 27 درصد توسط بخش تعاونی و 7 درصد توسط بخش دولتی انجام می شود.

 

ورود 232 دستگاه ناوگان حمل و نقل طی دو سال اخیر در گلستان

میقانی خاطرنشان کرد: از سال 92 و 93، 232 دستگاه ناوگان وارد چرخه حمل و نقل استان شده است و بخش خصوصی حدود 50 میلیارد تومان سرمایه گذاری برای توسعه ناوگان استان انجام داده است.

 

وی، تعداد ناوگان فعال در بخش باربری را 8 هزار و 500 دستگاه برشمرد و گفت: سن میانگین این ناوگان 15.2 سال است و 11 هزار و 570 راننده در این بخش مشغول فعالیت هستند.

 

مدیرکل حمل و نقل پایانه های گلستان در خصوص نظارت بر فعالیت ناوگان ها، افزود: در حال حاضر نظارت ها عوض شده و بهترین ناظر خود مسافر است.

 

16 دوربین بر حمل و نقل استان نظارت دارند

وی ادامه داد: در همین راستا سامانه 110120 راه اندازی شده که مسافر در می تواند در صورت مشاهد تخلف یا تشویق مراتب و اطلاعات اتوبوس را به این شماره اعلام کند.

 

وی اظهارداشت: در استان 16 دوربین نظارت تصویری مدیریت حمل و نقل استان را برعهده دارند و در 28 محور استان تردد شمار نصب است.

 

پایان پیام/

کد خبر 396450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha