ارائه خدمات بنیاد شهید به بیش از 3 میلیون نفر از خانواده های ایثارگران

خبرگزاری شبستان: قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: 3 ميليون و 3 هزار نفر از خانواده ‌های ايثارگران در كشور تحت پوشش دريافت خدمات مختلف درمانی، رفاهی و تحصيلی اين بنياد هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید قزوین، حجت‌الاسلام سید حبیب الله حسنی در دوازدهمين يادواره شهدای شهر دانسفهان بیان کرد: هر فردی برای نهادينه كردن روحيه ايثار و شهادت، بايد در ابتدا رفتار و اخلاق خود را در خانواده و جامعه اصلاح كند و سپس با عمل كردن به پيام‌ های دينی و شهدا آن را در بين ديگران ترويج بدهد.

وی ادامه داد: آحاد جامعه با روحيه ايثار و شهادت و تبعيت از ولايت ‌فقيه می‌توانند به وحدت و يكپارچگی برسند و با تحقق اين هدف هر فتنه دشمن در كشور را خنثی كنند.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: بنياد شهيد و امور ايثارگران در راستای خدمت ‌رسانی به جامعه هدف تلاش می ‌كند و 3 ميليون و 3 هزار نفر از خانواده ‌های ايثارگران در كشور زيرپوشش دريافت خدمات مختلف درمانی، رفاهی و تحصيلی اين بنياد هستند.

وی عنوان کرد: خدمت ‌رسانی و رفع مشكلات جامعه هدف در دستور كار اين بنياد قرار دارد و در تحقق اين مطلب از هيچ تلاشی كوتاهی نمی‌ كند و با همه اراده خود مصمم کار انجام می‌ دهد.

حجت الاسلام حسنی به اهميت برگزاری يادواره ‌های شهدا اشاره كرد و گفت: هر فردی با شركت در اين يادواره بايد با معنی ايثار و شهادت آشنا بشود و با درك كردن، آن را در زندگی و جامعه عملی كند.

وی تأکید کرد: شهدا با داشتن صبر و استقامت در برابر سختی ‌ها توانستند از انقلاب اسلامی محافظت كنند و الگوگيری از آنان مهمترين هدف برگزاری يادواره ‌های شهدا است تا هر فردی با داشتن اين دو مولفه بتواند در مراحل زندگی موفق باشد.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اينكه قرآن كريم صبر و استقامت در برابر مشكلات و گذشتن از جان خود برای رسيدن آرامش ديگران را ايثار تعريف كرده است، گفت: خداوند متعال چنين ايثاری را دوست دارد و به همين دليل با صراحت در اين كتاب آسمانی بيان شده كه او با صابران است.

وی خاطر نشان کرد: اين امام بزرگوار بنيانگذار و ايجاد كننده فرهنگ اسلامی و گسترش آن در جهان اسلام بودند و توانستند شاگردان بی ‌شماری در راستای ترويج دين اسلام تربيت كنند.

حسنی با اشاره به اينكه برخی پدران و مادران شهدا در هيچ دانشگاه و حوزه علميه‌ ای درس نخواندند، اظهار كرد: آنان با تبعيت از دستورات خداوند متعال و بهره‌ گيری از مكتب اهل‌ بيت (ع) فرزندانی را تربيت كردند كه در هشت سال دفاع مقدس با شجاعت، صبر، بردباری و استقامت توانستند در برابر دشمنان بعثی در حفظ اهداف و ارزش ‌های اسلامی در جهان اسلام نقش ‌آفرينی كنند.

وی یادآور شد: در كشورهای غربی به دلايل متعدد جنگ رخ می ‌دهد، سربازان اين كشورها، در اين جنگ‌ ها برای حفظ وطن‌ شان در برابر دشمن مبارزه می‌ كنند، ولی رزمندگان كشور ما با تاسی از اعتقادات دينی در جبهه‌ های حق عليه باطل حضور يافتند تا بتوانند با تداوم انقلاب اسلامی، ارزش‌ های دين اسلام را در اين انقلاب برپا كنند.

پایان پیام/

کد خبر 396243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha