به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدرضا تابش رییس فراکسیون محیط زیست و دبیرکل نهمین مجمع عمومی کنفرانس نمایندگان مجالس آسیا و اقیانوسیه که پیرامون محیط زیست و توسعه که صبح امروز شنبه 1 شهریور در هتل استیناس برگزار شد گفت: باعث بسی خرسندی است که ما امروز شاهد دوره از اگاهی زیست محیطی در میان ملل و مقامات دولتی هستیم و برگزاری این کنفرانس دلیل دیگری بر تاثیر این واقعیت است.
وی گفت: مشارکت منطقه ای برای پایداری جهانی به عنوان شعار این اجلاس که سبب گرد آمدن ما نمایندگان برای تبدیل آن به یک برنامه اجرایی شده است بخشی از دغدغه جهانی است که همه ما با ان روبرو هستیم.
تابش تاکید کرد: از جمله وظایفی که اینجانب به عنوان دبیرکل APPced داشته ام و دسته کردن هر چه بیشتر موضوع کنفرانس در قالب برگزاری نشست تخصصی با عنوان «قانونگذاری در زمینه محیط زیست، مشارکت منطقه ای و پایداری جهانی» است.
وی تاکید کرد: این نشست به منظور تبادل نظر در مورد تقویت ابعاد قانونگذاری در کشورهای عضو برای رفع نارساییهای تقنینی پیرامون صیانت از محیط زیست است که امیدوارم بتواند با بحثهای جدی در این زمینه راهکارهایی در کاهستن از این نارساییها پیدا کنیم.
رییس فراکسیون کمیته محیط زیست مجلس در این زمینه گفت: مجالس قانونگذاری نقش بسزایی نه در فرایند توسعه کشورهای خود بلکه به عنوان نهادهای موثر و کارساز توانایی بسیاری در تسریع برای دستیابی و اهداف توسعه اقتصادی در سطوح بین المللی ایفا می کند.
وی ادامه داد: از آنجا که مجالس توانایی منحصر به فردی برای تبیین اولویت های پایه در کشور خود دارند از این ظرفیت می توان در تنظیم دستور کار پسا 2015 که شامل عناصر جهانی و بر انعکاس اولویتهای ملی باشد بهرهگیری کرد.
تابش خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که مدل توسعه هر کشور واجد خصوصیات خاصی است و لذا سازمان ملل متحد نیازمند همکاری نمایندگان مجالس به منظور انتقال تجربیات ملی و اهداف جهانی و نیز انعکاس دستور کار توسعه آتی در دیدگاه ملی است.
وی گفت: به منظور حصول این هدف تقویت نقش مجالس قانونگذاری در مشارکت فعال و تاثیرگذاری برای معماری در پسا 2015 و موفقیت ان ضروری است.
نماینده اردکان در مجلس گفت: بیانیه پایانی کنفرانس می تواند پیام مشترک و مورد توافق همه را به نشست مجمع عمومی سازمان ملل که ماه آینده در نیویورک برگزار خواهد شد منعکس کند و ما نمایندگان مردم کشورهای عضو با در بر داشتن بخش بزرگی از جمعیت جهان مسئولیت جدیتری در تحقق شعار این اجلاس داریم.
پایان پیام/
نظر شما