به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، ماهواره برنامه های تخریبی و نابهنجاری نیز دارد؛ تا جایی که برخی از جامعه شناسان و کارشناسان فرهنگی را برآن داشته تا برای مصونیت جامعه انسانی، بویژه نهاد خانواده چاره اندیشی کنند.
بدین ترتیب، تاثیر برنامههای این ابزار قدرتمند برافکار عمومی و عملکرد آن را بویژه از نظر تربیتی و جامعه پذیری نباید از نظر دور داشت و گذراندن وقت بیشتر برای تماشای ماهواره، نشان دهنده علاقه کمتر به مطالعه است و به احتمال زیاد، فرد را تنبل و از نظر روانی، منفعل بار می آورد، فعالیت ذهنی را کند و روح انسان را مسخ می کند.
ماهواره، مبلّغ پرخاشگری و ستیزهجویی است و گاه انسان را به ترس از خشونت واقعی مبتلا می سازد؛ بدین معنا که فرد از جنگ و مبارزه واقعی میهراسد.
تماشای تصویرها و فیلم های مبتذل، کم کم انسان را معتاد می کند؛ به گونه ای که اگر فرد روزی به سراغ ماهواره و عکسهای مبتذل آن نرود، در زندگی خود احساس کمبود میکند و حالت کسالت به او دست میدهد.
تماشای صحنههای مبتذل، ذهن و اندیشه انسان را تسخیر می کند و فردی که خود را به دیدن اینگونه تصویرها عادت داده است به کار و فعالیت سازنده اقتصادی بیرغبت می شود.
سعید نظری، رئیس دانشگاه علمی وکاربردی همدان امروز(30 مرداد) در همایش اقتصاد مقاومتی گفت: دشمنان ما از طریق شبکههای مختلف ماهوارهای به دنبال از بین بردن اعتقادات ما هستند و باید بدانیم که دشمنان اسلام از اختلاف میان مسلمانان سوءاستفاده کرده و روزبهروز بر شدت ظلم به آنها میافزایند، لذا باید در مقابل توطئههای دشمنان هوشیار باشیم.
وی با بیان اینکه 24 هزار شبکه ماهواره جوانان ما را هدف قرار دادند، افزود: این در حالیست که146 شبکه به فارسی برنامه پخش میکنند و ماهیانه 168 میلون تومان هزینه پخش آنها است.
وی تصریح کرد: توجه به آفات و آسیب های سایت ها و شبکه های مجازی در اینترنت و ماهواره مورد غفلت قرار گرفته است که بخش از آن را جوانان ما تشکیل می دهند.
نظری اظهار داشت: رسانه های استکباری با تبلیغات ضد فرهنگی هدف دار به بسیاری از خواسته های خود رسیده چرا که ما امروز شاهد برخی از پیامد های ماهواره از جمله افزایش طلاق در میان خانواده ها و ترویج بی حجابی در میان بانوان هستیم.
رئیس دانشگاه علمی وکاربردی همدان خاطرشنان کرد: تاکنون سه هزار و 54 برنامه تولیدی شبکههای فارسی در راستای دور کردن مردم ایران از فرهنگ ایرانی و اسلامی راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه 80 درصد برنامههای ماهوارهای بر روی زنان ایرانی تمرکز کردند، گفت: همچنین هر تصویر قابلیت انتقال هزار تا 5 هزار کلمه را به مخاطب دارد.
رسیدن به جامعه مطلوب نشأت گرفته از استحکام بنیان خانواده است
حجت الاسلام سید آقا حسینی، یکی از اساتید دانشگاه همدان نیز گفت: برای رسیدن به یک جامعه مطلوب باید بنیان خانواده به درستی شکل گیرد تا مشکلات و معضلات کنونی برطرف شوند.
وی با اشاره به این که زن و شوهر در قرآن کریم مایه آرامش روحى شمرده شده اند، گفت: در اسلام هیچ نهادى محبوب تر و عزیرتر از تشکیل خانواده در نزد خداوند بنا نشده است.
وی با بیان این که در دین مبین اسلام روابط خانواده بر مؤدت و رحمت پایه گذاری شده و گرمی کانون خانواده مورد توجه عمیق اسلام قرار دارد، افزود: متأسفانه در برخی مواقع این جایگاه اثرگذار و ارزشمند خانواده مورد بی توجهی قرار می گیرد.
سید آقا حسینی در خصوص سقط جنین نیز گفت: بر اساس اعلام سازمان یونسکو در سال 2012 بیش از70 میلیون زن در آمریکا و اروپا سقط جنین انجام دادهاند.
استاد دانشگاه همدان اظهار داشت: طی سالهای 2025 تا 2050 آب کره زمین جیرهبندی شده و تنها 4 میلیارد نفر به آن دسترسی دارند و 8 میلیارد از بین خواهند رفت.
دین مبین اسلام میتواند زندگی انسان را اعتلا ببخشد
مدرس حوزه علمیه قم، حجت الاسلام سید حسین مومنی نیز بر ضرورت آشنایی خانواده ها با معارف ناب دینی تأکید کرد و گفت: آشنایی و نهادینه شدن این معارف در متن زندگی، از بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها می کاهد.
وی افزود: زنان شایسته شوهران خود را درک و همراهی می کنند نه اینکه فقط از این مجلس به آن مجلس بروند و دین و ایمان را در خواندن نماز و گرفتن روزه خلاصه کنند.
وی، زمینه مدیریت مردان در خانواده را حفاظت از خود، همسر و فرزندان بیان کرد و گفت: این در حالیست که آقایان در ابراز محبت به همسران خود مشکل دارند که باید برطرف شود.
پایان پیام/
نظر شما