حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی مازندران امروز(30مرداد) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری بمناسبت روز جهانی مساجد، با اشاره به اهمیت عبادت و بندگی، اظهار داشت: تردیدی نیست که نثر سریع دین اسلام عنوان می کند«وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ» ما جن و انس را خلق نکردیم مگر اینکه اینها اهل بندگی و عبادت باشند و به عبادت روی بیاورند.
وی افزود: مفهوم عبادت اینجا الا لیعرفون است یعنی همان شناخت و معرفت خدا و بندگی خالصانه خالق یکتا و کسی که به این شناخت و آگاهی در رابطه با مبدا برسد یقینا چیزی جز عبادت و بندگی را برای خود نخواهد دید.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه آثاری که عبادت و بندگی دارد تا مرزی است که قرآن می فرماید «ان الصلاة تنهی عن الفحشاء و المنکر»، تصریح کرد: اگر بخواهیم در برابر تهاجم فرهنگی بایستیم و چالش های زندگی را ببینیم و سبک زندگی دینی به معنای واقعی در جامعه نهادینه شود حتما باید به دغدغه های مقام معظم رهبری و مبنای اسلامی در رابطه با مسجد محوری توجه کنیم.
وی با بیان اینکه کار مسجد کار بزرگی است، افزود: اگر مدیریت مسجد به صورت تولی گری انجام شود از اینرو مسجد به عنوان مهمترین سنگر دین می تواند در امر عبودیت و بندگی در جامعه فرهنگ ساز باشد.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه در راستای مدیریت درست مساجد، مسایل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه معیارمندانه در طریقی که باید مسیر خود را دنبال می کند، گفت: حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) فرموده مسجد سنگری است که به سادگی نمی توان از کنارآن عبور کرد.
وی بر حفظ شانیت مساجد تاکید کرد و گفت: امام جماعت باید نسبت به رفتار خود با مردم، حضور منظم و به موقع در مسجد، سالم سازی، بهداشت مسجد و کارهای هیئت امنا توجه داشته باشد.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری که طفل از بدو تولد تا زمان مرگ باید با مسجد مانوس باشد، تصریح کرد: مسجد از جایگاه ارزشمندی برخوردار است و کسی که مسجد می رود و اهل عبودیت باشد، هیچ گاه خلاف نمی کند.
وی ادامه داد: در اسلام آمده است اگر نخ دکمه لباس غصبی باشد آن جامع نماز ندارد و کسی که با این نگاه نماز می خواند به دنبال ایجاد مشکل در جامعه نمی رود و جامعه بر مبنای این اعتقادات می تواند به معنای واقعی روی پای خود بایستد.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه فریاد رسای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از بروز و ظهور تا به امروز، مسایل دینی، قرآن و آل الله است، گفت: مسجد تنها محل عبادت نیست بلکه از صدر اسلام مهمترین مرکز برای دفاع از حریم دین مقدس اسلام بوده وخواهد بود.
وی، مسجد مردمیترین پایگاه برای بندگان صالح خدا دانست و افزود: در طول تاریخ همواره حضرت محمد(صلی الله علیه و آل وسلم) و ائمه اطهار(علیهم السلام) و در عصر امروز امام خمینی(رحمت الله علیه) و مقام معظم رهبری برای حفظ این جایگاه تلاش کرده و می کنند.
حجت الاسلام ابراهیمی از مساجد به عنوان مهمترین ارکان و بارزترین عامل شکل گیری حیات جنبش اسلامی در ایران و جهان یاد کرد و گفت: مسجد فقط برای کهنسالان و بازنشسته ها نیست البته آنها زینت و ارزش برای مسجد هستند، بلکه تمامی گروه های سنی به ویژه نوجوانان و جوانان باید با مسجد مانوس باشند.
وی همچنین با بیان اینکه درب مساجد فقط زمان نماز نباید باز باشد بلکه باید در تمامی ساعات شبانه روز باید پذیرای مردم باشد، افزود: برای تحقق این مهم باید مسایل معاش خادمین مساجد را مرتفع نماییم تا بعد از اقامه نماز خادم با بستن درب مسجد به سراغ کار فوق العاده خود نرود.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به وجود بیش از 25میلیون مسافر در استان مازندران، خواستار بستر سازی در زمینه ساخت و تجهیز مسجد در این استان شد.
وی با بیان اینکه برپایی سکوهای نماز در جاده های بین راهی می تواند چاشنی ابتدایی باشد، اظهار داشت: توجه به زیرساخت های مسجدسازی در استان موجب کشش افراد به این سمت می شود.
وی برضرورت توجه به ساخت، تکمیل وتجهیز و مدیریت مساجد تاکید کرد و گفت: نماز و مسجد دومقوله مهم و مورد توجه مقام معظم رهبری است تا جاییکه معظم له برای 22اجلاسیه نماز، پیام داده است.
حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید بر لزوم آسیب شناسی مسجد، تصریح کرد: مسجد و مسجد محوری از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است که باید مورد توجه قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما