سعید محسنی، نویسنده رمان "دخترکی که خودش را خورد" درباره این اثر به خبرنگار شبستان گفت: اگر به لحاظ تم و درون مایه بخواهیم به این اثر نگاه کنیم، باید بگوییم که این کار تلاشی برای عبور از روزمرگی و شرایط حال حاضر افراد جامعه در مواجه با روزمرگی است.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا این رمان براساس واقعیت نوشته شده است یا تخیل؟ گفت: این داستان براساس واقعیتی نوشته شده است که در اصفهان می گذرد به این صورت که خانمی نامه های عاشقانه اش را به زنده رود می ریزد.
محسنی درباره موضوع کتابش بیان داشت: داستان دختری که خودش را خورد حکایت معلمی است که درگیر روزمرگی های آموزش و پرورش و زندگی شخصی است و برای تنوع در زندگی تصمیم می گیرد که به کنار زاینده رود برود و ماهیگری کند که در کنار رودخانه کیفی را پیدا می کند که این کیف حامل یک سری نامه های عاشقانه از دختری به اسم غزاله است که مخاطب نامه هایش مشخص نیست اما مضمون نامه ها و چینش نامه ها وی را مصر می کند که صاحب نامه ها را پیدا کند و از آنجا که این دختر در دانشگاه هنر اصفهان نقاشی می خواند پای راوی به دنیای نقاشی باز می شود، اما هر چقدر جلوتر می رود کمتر به نتیجه می رسد.
وی یادآور شد: رمان دختری که خودش را خورد چندی پیش در 160 صفحه و شمارگان یک هزار و 500 نسخه و قیمت 3 هزار و 400 تومان از سوی نشر چشمه منتشر شد.
گفتنی است، سعید محسنی، نویسنده نمایش نامه نویس اصفهانی است که در سال 81 نیز داستان بلند "آوازی برای سنجافک های مرده" را نیز نوشته و منتشر کرده است.
پایان پیام/
نظر شما