"همایش ملی مساجد" زمینه حضور گسترده مردم در مسجد را تقویت می کند

خبرگزاری شبستان: معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:برگزاری همایش مساجد در سطح ملی می تواند اهمیت موضوع را چند برابر کرده و زمینه حضور گسترده مردم به مساجد را تقویت کند.

دکتر فتاح محمدی، معاون سیاسی، فرهنگی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به برگزاری همایش ملی"مساجد و جهان اسلام" اشاره و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: با توجه به نقشی که امروز مسجد در فرهنگ اسلامی ما در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی دارد، برگزاری این همایش ها می تواند اهمیت و ضرورت را چند برابر کند.

محمدی افزود: از نظر مبنایی مسجد به عنوان یک سنگر است، سنگری که در برابر تهدیدهای مختلف درونی و بیرونی (منظور از درونی یعنی درون فردی و بیرون فردی و حتی درون حاکمیتی و بیرون از سطح ملی) ما را در برابر این تهدیدها، آسیب ها و خطرات بیمه و مصونیت می بخشد و زمینه رشد و آگاهی دینی و ایمان توحیدی را تقویت می کند.

وی ادامه داد: همچنان که هر شخصی این توفیق را ندارد که در امر مسجدسازی تلاش کند؛ چرا که خود قرآن می فرماید: «انما یعمر مساجد الله من آمن بالله و الیوم الاخر» یعنی این سنگر آنقدر مهم است که هر شخص توفیق در ساخت، تقویت، توسعه و گسترش آن را پیدا نمی کند.

این مسئول فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: به جهت نقش و جایگاه مسجد، برگزاری این همایش در سطح ملی می تواند اهمیت موضوع را چند برابر و مضاعف کرده و زمینه حضور گسترده مردم به مساجد را تقویت کند.
محمدی با بیان این که حضور همه ما در مسجد می تواند بستر را برای حرکت فرهنگی، اسلامی و معنوی تقویت کند، عنوان کرد: ما امروز به جهت این که تهدیدها، تهدیدهای نرم است و با توجه به وجود آسیب ها و خطراتی که وجود دارد و این مخاطره ها بیشتر فرهنگی است، کار فرهنگی می تواند به این مخاطرات پاسخ داده و با فعالیت های فرهنگی می توان آسیب های فرهنگی را برطرف کرد.

وی لازمه این کار را آسیب شناسی درست و افزود: باید متناسب با آسیب ها راهکار و راهبرهای لازم را تدوین، اجرایی و عملیاتی کنیم و مقدمه کار این است که ما مبانی، مفاهیم و اهمیت کار را تبیین کنیم.

معاون سیاسی، فرهنگی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بعد از این که ما اهمیت مساجد و فرهنگ مسجدی را تبیین و رونق دادیم، زمینه حضور مردم بیشتر و مردم در این سنگر باورهای دینی، الهی، ارزشی و انسانی را تقویت می کنند.

محمدی ادامه داد: در نتیجه این انسان یک انسان قوی، محکم و با عمق فکری ساخته می شود و می تواند آسیب ها و تهدیدهایی را که وجود دارد به سادگی در برابر آنها مقاومت و واکنش نشان دهد و می تواند جامعه خود را متناسب با باورها، ارزش ها، مبانی فکری و اعتقادی بسازد و پیش ببرد.

وی لازمه فعالیت فرهنگی را ایجاد زیرساخت های فرهنگی دانست و گفت: ما باید زیرساخت های فرهنگی را آماده کنیم تا بتوانیم متناسب با زیرساخت ها، این کار را انجام دهیم.

پایان پیام/


 

کد خبر 395343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha