بررسی چالش های آموزش صنایع دستی با حضور اساتید دانشگاه های کشور

خبرگزاری شبستان : نامور مطلق گفت: ما در تلاشیم با کمک گرفتن از اساتید و گروه های صنایع دستی مشکلات بنیادین و پایه صنایع دستی را برطرف کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جمعی از اساتید دانشکده های هنر ایران در نشستی تخصصی با معاون صنایع دستی به بحث در خصوص درباره چالش های موجود در عرصه آموزش صنایع دستی در نظام آموزش عالی و آموزش آزاد پرداختند و چگونگی دستیابی به راهکارهای عملی برای عبور از این موانع مورد تبادل نظر قرار دادند.


بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با تقدیر از حضور اساتید هنر دانشگاه های کشور در این نشست گفت: موانع و مشکلات صنایع دستی به خوصوص در بخش آموزش، مسدله ای است که در طول زمان شکل گرفته و عبور از آن و تدوین شیوه های درست و کارآمد به همراهی دانشگاهیان و اساتید فن نیاز دارد.


وی همچنین با تاکید بر آموزش به عنوان یک ابزار مهم در اشتغال زایی صنایع دستی افزود: آموزش مسئله فرابخشی در صنایع دستی است و به دلیل تاثیرات مستقیمی که بر مقوله اشتغال و توسعه صادرات صنایع دستی دارد، رفع موانع مربوط به آن از اولویت های اصلی معاونت صنایع دستی است.


وی در ادامه بیان کرد: آینده پژوهی در صنایع دستی ضرورتی حیاتی است و به کمک این رویکردها می توان پرسش های بنیادین این حوزه را پاسخ داد و راه کارهای اساسی برای رفع موانع و مشکلات این حوزه مطرح کرد.


این استاد دانشگاه با بیان ارتباط مستمر معاونت با دانشکده ها و گروه های صنایع دستی در دولت تدبیر وامید تاکید کرد: هیچگاه صنایع دستی چنین ارتباط مستمر با دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی نداشته و ما در تلاشیم با کمک گرفتن از اساتید و گروه های صنایع دستی مشکلات بنیادین و پایه صنایع دستی را برطرف کنیم.


در این نشست همچنین اساتید دانشگاه های تربیت مدرس، تهران، هنر تهران، هنر اسلامی تبریز، هنر اصفهان، الزهراء، کاشان، شاهد، دانشگاه آزاد، علمی کاربردی، مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه ای، حضور داشته و هر یک با طرح گزاره هایی به بحث در خصوص شیوه های آمزش صنایع دستی در دانشگاه ها و مراکز آزاد پرداختند و مشکلات را رفع و پیشنهاداتی برای رفع هر یک پیشنهاد کردند.


در پایان این نشست مقرر شد 3 کارگروه متشکل از هیات علمی دانشگاهای حاضر در این نشست تشکلیل شود و و به طور مستقیم مسائل مربوط به آموزش صنایع دستی در کشور را بررسی و نتایج کار در قالب متن های تخصصی استخراج شود تا مورد بهره برداری قرار گیرد.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 394920

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha