به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازبیرجند، همایون نخعینژاد امروز (28 مرداد) در نشست هم اندیشی احیاء و بهرهبرداری از ابنیه تاریخی و فرهنگی اظهار داشت: باید اندیشه همه مردم این باشد که آثار تاریخی را حفظ کنند و آن را ثروتی خدادای بدانند.
وی با اشاره به اینکه برخی از مردم تصور میکنند میراث فرهنگی بازدارنده است، افزود: باید این نگاه تبدیل به این شود که اگر میراث فرهنگی اثر تاریخی را انتخاب میکند در واقع آن اثر یک حامی پیدا کرده است.
معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه برخی شهرستانهای استان ظرفیت نادری در خصوص بناهای تاریخی دارند، گفت: متاسفانه تاکنون از فرصتی که آثار تاریخی این شهرستانها به وجود آورده اند به خوبی استفاده نشده است.
نخعینژاد ادامه داد: خراسان جنوبی روستاهای بسیار ارزشمندی در زمینه گردشگری دارد که هنوز در کشور ناشناخته است.
وی با تاکید بر اینکه باید در مرمت و احیای آثار تاریخی مصمم و جدی بود، درخواست کرد: شوراها و شهرداریهای استان برای حفظ آثار تاریخی استان تلاش کنند و در این زمینه با میراث فرهنگی همکاری بیشتری داشته باشند.
معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: جلب توجه مردم به حفظ آثار تاریخی و فرهنگ سازی آن در جامعه به عنوان یک ثروت ملی باید توسط شوراها انجام شود.
نخعینژاد با اشاره به خشکسالی چندین ساله خراسان جنوبی که موجب پایین آمدن توان اقتصادی استان شده، بیان کرد: عمده مردم استان دامدار و کشاورز هستند و افرادی که روزی زکاتدهنده بودهاند امروز باید متاسفانه زکات دریافت کنند بنابراین در زمینه حفظ و احیای آثار تاریخی نمیتوان به مردم تکیه کرد.
وی با تاکید بر اینکه بحث صنعت گردشگری به عنوان یکی از شاخصهای توسعه خراسان جنوبی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، تصریح کرد: هدف از توسعه گردشگری ایجاد اشتغال در استان است.
معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه دولت باید این استان را به دلیل محرومیت به صورت ویژه نگاه کند، گفت: در حال حاضر برخی از آثار تاریخی در دستگاههای اجرایی قرار دارند که آمادگی داریم با احیای این اثار آن را در اختیار صنعت گردشگری استان قرار دهیم.
پایان پیام/
نظر شما