مدیریت انقلابی با تفویض اختیار به مدیران شهرستان ها تحقق می یابد

استاندار گیلان گفت: باید با تفویض اختیار به مدیران شهرستان ها، مدیریتی انقلابی ایجاد کنیم تا فضا برای تحول ارزش ها فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، اولین جلسه شورای اداری استان گیلان در سال90، عصر روز گذشته(27 اردیبهشت) با حضور، هاجر تحریری نیک صفت، معاون راهبردی منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری، فرمانداران، مدیران کل دستگاه های اجرایی، رؤسای سازمان ها و نهادها و ائمه جماعات برخی شهرستان های استان در سالن غدیر استانداری برگزار شد.

 

استاندار گیلان در این جلسه با بیان اینکه اهل بیت(ع) الگوی تمام عیار ما هستند و ما باید نحوه مسئولیت پذیری را از آنان یاد گرفته و در دستور کار ما قرار بگیرد.

 

مهدی سعادتی با توجه به فرمایش حضرت علی(ع) به ضرورت خودسازی و ترس از خدا اشاره کرد و گفت: در روش برخورد با مردم باید مهربانی و آسان گرفتن اشتباهات را لحاظ کرد.

 

وی با توجه به اینکه باید روحیه جهادی را در خود تقویت کنیم، اذعان کرد: هر جا که با رویه جهادی وارد صحنه شدیم و کار را برای رضای خدا انجام دادیم، باعث پیروزی ما بوده است.

 

سعادتی با بیان اینکه اگر جهاد نکنیم، جبهه را از دست می دهیم، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به پیروزی باید به سمت توسعه و تحول اساسی در این استان، حرکت کنیم.

 

استاندار گیلان گفت: شورای اداری استان حلقه اتصالی بین مردم و مسئولین هستند که در رشد و توسعه استان گام برمی دارند چرا که اساس کار ما مسئولین این است که باری، از دوش مردم برداریم.

 

سعادتی اظهار داشت: باید با تفویض اختیار به مدیران شهرستان ها، مدیریتی انقلابی ایجاد کنیم تا فضا برای تحول ارزش ها فراهم شود.

 

عالی ترین مقام استان گیلان گفت: ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار، تلاش و همتی مضاعف می طلبد تا کاستی های گذشته جبران شده و بتوانیم افق روشنی از آینده را برای توسعه ترسیم کنیم.

 

سعادتی، تلاش دولت را برای ایجاد 2 میلیون و 500 هزار شغل با 130 هزار میلیارد تومان اعتبار در کشور، اقدامی ارزشمند عنوان کرد و گفت: در سال جاری بانک ها با برنامه ریزی برای ایجاد اشتغال در بخش های گردشگری به ویژه صنایع دستی، تعاونی و کشاورزی متمرکز شود.

 

وی افزود: ظرفیت ها و استعدادهای گیلان بی نظیر است و از این رو پنج کارگروه برای بررسی و شناخت ظرفیت ها گیلان با حضور 13 نماینده این استان در مجلس شورای اسلامی، تشکیل شده است.

 

سعادتی در ادامه به تصویب 310 مصوبه در سفر سوم رئیس جمهور و هیأت دولت به گیلان اشاره کرد و اذعان داشت: تصمیمات گرفته شده در قالب مصوبات استانی می تواند راه گشای توسعه گیلان باشد.

 

وی تصریح کرد: مدیران و مسوولان دستگاه های اجرایی استان باید گزارشی از روند تکمیلی مصوبات سفرهای اول و دوم دولت و نیز میزان پیشرفت پروژه های مصوب سفر دور سوم را در جلسات، ارائه کنند.

 

استاندار گیلان، خواستار اتمام پروژه های نیمه تمام در استان شد و گفت: گیلان نیازمند توسعه ایده است و این توسعه ایده به معنی تغییر نگاه، دوراندیشی و تحول گرایی می باشد که باید در این مسیر از افکار نو و سازنده با حضور نخبگان بهره بگیریم.

 

سعادتی با تاکید بر اینکه با جدیت تمام با مدیرانی که دارای فساد اقتصادی، مالی و سیاسی در نظام اسلامی باشند مقابله می کنیم، اظهار داشت: همه مدیران استانی باید در محلی که خدمت می کنند ساکن باشند تا بتوانند به طور مستقیم بر امور اجرایی خود نظارت کرده و مشکلات آن را در کوتاه ترین زمان ممکن حل کنند.

 

در این جلسه تعدادی از نمایندگان مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی به ارایه نظرات، پیشنهادات و ارایه راهکارها برای پیشبرد برنامه های استان، پرداختند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 39491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha