عدم ورود صندوق احیاء به پرداخت تسهیلات مالی

خبرگزاری شبستان:مدیرعامل صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور با اشاره به اینکه این صندوق به بحث تسهیلات مالی ورود پیدا نکرده، گفت: وظیفه این نهاد،اشاعه فرهنگ احیاء بناهای تاریخی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازبیرجند، احسان ایروانی امروز (28 مرداد) در نشست هم اندیشی احیاء و بهره‌برداری از ابنیه تاریخی و فرهنگی اظهار داشت: برنامه های سال جاری صندوق احیاء شامل دو بخش " جذب سرمایه گذاری و مشارکت در احیاء و بهره برداری متناسب اماکن تاریخی دولتی" و " طرح ملی حمایت از مالکان و جذب مشارکت مردمی در احیاء و بهره برداری متناسب اماکن تاریخی" است.


وی با بیان اینکه هدف ما از طرح حمایت از مالکان بناهای تاریخی این است مالکان به جای تخریب بناهای خود به حفظ و نگهداری اثر تشویق شوند، افزود: در این راستا باید معافیت‌ها و بسته‌های تشویقی برای مالکان بناهای تاریخی ایجاد شود تا ضمن حفظ بنای تاریخی با تغییر کاربری آن را به چرخه زندگی و کارکردهای امروز در بیاورند.


مدیرعامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی با اشاره به اینکه این صندوق به بحث تسهیلات مالی ورود پیدا نکرده، گفت: صندوق احیاء وظیفه سیاستگذاری های کلان و جامع احیاء اماکن تاریخی، تعیین و تغییرکاربری متناسب اماکن قابل احیاء و اعطای مجوز بهره برداری از این اماکن را بر عهده دارد.


ایروانی ادامه داد: بیلان کاری صندوق احیاء اشاعه فرهنگ احیاء بناهای تاریخی میراث فرهنگی است.


وی از بهره‌برداری هشتمین بنای احیا شده توسط صندوق حفظ بناهای تاریخی خبر داد و یادآور شد: با توجه به اینکه توسعه فعالیت های صندوق احیاء در استان ها، موجب کارگشایی و توسعه فعالیت های حفظ و احیاء اماکن تاریخی می شود با حمایت مدیران کل میراث فرهنگی استان‌ها نسبت به گزینش و تعیین کارشناسان صاحب صلاحیت از بدنه اداره کل استان به عنوان نمایندگی صندوق احیاء اقدام خواهد شد.


مدیرعامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی با اشاره به لزوم تشکیل شورای بافت تاریخی خراسان جنوبی، بیان کرد: این شورا از قانون برنامه چهارم توسعه نشات می‌گیرد و با تشکیل آن زمینه حفظ و حراست از بافت تاریخی سطح استان بهتر از گذشته فراهم می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 394896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha