حجتالاسلام علیرضا شاهفضل، مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: استفاده از ترجمه آیات قرآنی در شعر سپیده کاشانی نشان میدهد که وی با قرآن مأنوس بوده است، یکی دیگر از جلوههای شعری سپیده کاشانی که در اشعار حماسی وی نیز دیده میشود حس و حال جنگ است که وی با حضور در جبههها اشعاری میسرودند که به مخاطب حال و هوای جنگ را بدهد.
حجتالاسلام شاهفضل همچنین خاطرنشان کرد: اوج هنرنمایی سپیده کاشانی در دوران دفاع مقدس است که با حضور در جبهه اشعاری سرودند که آن اشعار حس حماسی داشته باشد. بسیاری از شعرهای این شاعر را خوانندگان انقلابی خواندند ولی مردم نمیدانند که این اشعار مربوط به خانم کاشانی است.
به گفته مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شخصیتهای بزرگ زیادی در کشور هستند که مردم و مسئولان از آنها غفلت کردهاند و سپیده کاشانی نیز یکی از این شخصیتهای بزرگ است.
وی درباره ایده برگزاری همایش بزرگداشت سپیده کاشانی گفت: برگزاری این همایش پیشنهادی بود که یک سال پیش در شورای فرهنگ عمومی کاشان مطرح شد و اداره کل فرهنگ و ارشاد کاشان نیز تلاش کرد تا این ایده را عملیاتی کند.
حجتالاسلام شاهفضل خاطرنشان کرد: کاشان شخصیتهای بزرگ و تأثیرگذاری دارد که اگر بخواهید برای آنها بزرگداشت بگیرند 30 و 40 سال طول میکشد. شخصیتهایی چون مرحوم فیض کاشانی، ملا احمد و ملامهدی نراقی که استاد شیخ انصاری بودند.
به گفته وی بحثی در شورای فرهنگ عمومی کاشان مطرح است که هر سال برای یکی از شخصیتهای بزرگ کاشان بزرگداشت گرفته شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین یادآور شد: خانم سپیده کاشانی پایبند به اصول اسلامی و دینی بودند، علیرغم اینکه بخش عمدهای از زندگی ایشان در دوران طاغوت سپری شد ولی ایشان حجابشان را حفظ کردند.
پایان پیام/
نظر شما