انس با قرآن حلال مشکلات جامعه

خبرگزاری شبستان:مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: با توجه به تلاش دشمن در راستای جنگ نرم بر ضد اسلام و قرآن اگر انس با قرآن در جامعه به صورت نهادینه شکل گیرد مشکلات جامعه به طوراتوماتیک حل می شود.

حجت الاسلام شوزب شیری مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان قم در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم گفت : با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در رابطه با تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور، اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قم در سال 91 چهار هزار نفر در سال 92 چهارهزار و 600 نفر ودر سال 93 پنج هزار و 500 نفر که در مجموع 15 هزار نفر می باشد در مراکز حفظ قرآن اداره کل اوقاف شرکت ثبت نام داشته است.


مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: در حال حاضر تعداد حافظان قرآنی بین 5 تا 10 جز نزدیک 3هزار نفر می باشد که در همین راستا 200 کلاس آموزش حفظ قرآن در سطح استان برگزار شده که 80 درصد این کلاسها مربوط به بانوان بوده است.
وی ادامه داد: رده سنی شرکت کنندگان در دوره های آموزشی حفظ قرآن کریم 3 تا 7 سال، 7تا 12 سال، 12 تا 18 سال و 18 سال به بالا جزهای 1، 2 و 30 را حفظ کرده اند.


حجت الاسلام شیری تصریح کرد: همچنین رده سنی در حفظ قران در سال 91 ، 7 تا 12 سال با حفظ جز 30، در سال 92 نیز جزهای 30 ، یک ، دو ، پنج جز، 10 جز، 20 جز و حفظ کل قرآن کریم صورت گرفته است.


مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان قم اظهار داشت: چاپ کتاب حفظ موضوعی قرآن ویژه نوجوانان با 120 موضوع اخلاقی وچاپ کتاب در رده های بالاتر در 300 موضوع و دو رشته قابل استفاده طلاب و روحانیون از دیگر اقدامات اداره کل اوقاف وامور خیریه در استان قم می باشد.


وی خاطر نشان ساخت: حضور افراد در دوره های آموزشی به صورت آزاد می باشد با توجه به اینکه 120 کانون قرآنی در استان قم وجود دارداما هیچ کدام به اندازه اداره کل اوقاف نتوانسته جوانان را جذب و حمایت کند.


حجت اسلام شیری با بیان اینکه تمام دوره های آموزشی حفظ قرآن به صورت رایگان می باشد اذعان کرد: استان قم از ظرفیت بسیار خوبی در برگزاری دوره های آموزشی حفظ قرآن کریم توسط اداره کل اوقاف دارد که درهمین راستا در تمامی امامزادگان ، مساجد و منازل قرآنی دورهای حفظ قرآن به صورت رایگان برگزار می شود .


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ابراز داشت: همچنین درمناطقی از جمله شهرک پردیسان که امامزاده وجود ندارد دوره های حفظ قرآن در مساجد حضرت زینب و مسجد فاطمه زهرا(س) برگزار می شود و در صورت کافی نبودن ظرفیت مساجد در تعدادی از واحدهای مجتمع مسکونی با عنوان خانه قرانی دوره آموزشی حفظ قرآن برگزار می شود.


وی عنوان داشت: اجرای این طرح با این رویکرد در استان قم دنبال می شود که تا جایی که امکان داشته باشد کلاسها توسط خود مربیان برگزار شود تا علاوه بر ارتباط مستیقم با جوانان دوره ها با الفت بیشتری بین مربی و حافظان برگزار گردد.


حجت الاسلام شیری افزود: یکی دیگر از مزیت های برگزاری دوره های حفظ قرآن کریم توسط اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قم پاسخگویی تلفنی به حافظان در هنگام مسافرت و ایام تعطیل از جمله اعیاد، ماه مبارک رمضان و تابستان می باشد که تا کنون استقبال خوبی در از این طرح در استان قم صورت گرفته است .


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ابراز داشت: طی مدت 2 سال گذشته ، 150 مربی خانم و50 مربی آقا تربیت و به مراکز آموزش حفظ قرآن اداره کل اوقاف و امور خیریه استان با عنوان اساتید برتر آموزش حفظ قرآن فعالیت می کنند.


وی بیان کرد: حفظ قرآن مقدمه ای برای انس با قرآن و تدبر در قرآن است چرا که دستورات قرآن در ذهن حافظ به صورت نهادینه شکل گرفته و در زمینه های اجتماعی، فرهنگی، دینی و زندگی روزمره خود را نشان می دهد و آموزهای قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی انسان به عینیت خواهد رسید.


حجت الاسلام شیری در پایان گفت: با توجه به تلاش دشمن در راستای جنگ نرم بر ضد اسلام و قرآن اگر انس با قرآن در جامعه به صورت نهادینه شکل گیرد مشکلات جامعه به طوراتوماتیک حل شده و جوانان می توانند در سایه جامعه و سبک زندگی اسلامی و قرآنی تربیت شوند.
پایان پیام/

 

کد خبر 394674

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha