فرزاد میرشکاری، مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری فاطمه ها در کهنوج در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جیرفت اظهار داشت: مرحله اول این طرح، معرفی و تشریح اهداف به مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری شهرستان کهنوج به منظور مشارکت در آن بود.
وی افزود: در مرحله دوم، 10 کانون متقاضی، نماینده خود را برای شرکت در دوره آموزش تخصصی حصیربافی معرفی کردند و این دوره زیر نظر یک استاد متخصص صنایع دستی حصیری برگزار شد.
میرشکاری بیان داشت: مرحله سوم این طرح، هم اکنون در حال اجراست و مربیان آموزش دیده در دوره قبل، مکانی را در روستاهای خود مشخص کرده و کارگاه های کوچک تولید آموزش و تولید صنایع دستی راه اندازی کرده اند.
مدیرمسئول کانون فاطمه ها و مجری طرح اشتغالزایی بیان داشت: این کارگاه ها تا 15 شهریور برپاست و گزارش روزانه آن از آموزش و تولید به مجریان طرح در روستاها تحویل می شود.
وی خاطرنشان کرد: محصولات تولید شده در این کارگاه ها پس از پایان دوره از صاحبان آنها برای نمایشگاه اشتغال آفرینی زنان روستایی خریداری می شود.
وی با اعلام زمان برگزاری نمایشگاه در روزهای نوزدهم و بیستم شهریور، خاطرنشان کرد: کارگاه های آموزش و تولید صنایع دستی را کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستاهای سهلاور، کهورآباد، چاه مرید، دهکهان وسفید مراد از شهرستان کهنوج و گروه چهار و هور شکوهی ها از شهرستان فاریاب و روستای تمگران از شهرستان قلعه گنج مدیریت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما