تشکیل 396 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات دولتی کردستان

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه ریزی استانداری کردستان، از ساماندهی بیش از پ16 تیم تذکر لسانی در دستگاه های دولتی استان خبر داد و گفت: 396 شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات استان تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ ارسلان ازهاری، معاون برنامه ریزی استانداری کردستان در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان که به صورت ویدئو کنفرانس و همزمان با سایر استان های کشور برگزار شد، اظهار داشت: در این راستا تعداد 396 شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح ادارات و کارخانجات استان کردستان تشکیل شده است.

وی افزود: تاکنون در این رابطه و در قالب معتمدین شوراهای امر به معروف و نهی از منکر بیش از هفت هزار و 650 نفر ساعت از اعضاء و کارکنان در ادارات و سازمان های دولتی آموزش دیده اند.

معاون برنامه ریزی استانداری کردستان، تصریح کرد: در طرح یادآوران امر به معروف و نهی از منکر در سطح مدارس استان نیز تعداد 245 شورای امر به معروف و نهی از منکر سازماندهی شده است.

وی از آموزش تعداد 2 هزار و 450 نفر در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر و در راستای طرح یادآوران معروف در مدارس کردستان خبر داد و افزود: طرح یادآوران معروف بر اساس دستورالعمل صادره در بین پایه های اول و دوم متوسطه 965 مدرسه در سطح استان اجرا شده است.

معاون برنامه ریزی استانداری کردستان، خاطر نشان کرد: به منظور هماهنگی بیشتر و تسهیل در امورات محوله تاکنون 13 جلسه شورای دبیران ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان برگزار شده است.

این مقام مسئول، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در 16 منطقه و با حضور 192 عضو در اداره کل آموزش و پرورش استان را از دیگر برنامه های انجام شده ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان برشمرد.

ازهاری اذعان داشت: همچنین در این راستا 420 گفتمان دینی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر برای دانش آموزان برگزار شده است.

معاون برنامه ریزی استانداری کردستان، تهیه و توزیع 15 هزار جلد جزء 30 قرآن مجید، تهیه و توزیع 26 هزارجلد کتاب با موضوعیت حجاب و نیز تعداد 12 هزار جلد کتاب احکام دینی را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط این شورا ذکر کرد.

وی از برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی هنری با محوریت امر به معروف و نهی از منکر توسط این شورا در استان خبر داد و اذعان کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر محدود به شخص خاصی نیست و همه باید برای نهادینه شدن این فریضه در جامعه تلاش کنیم و هرکدام در هر جایگاهی که هستیم در این رابطه وظیفه خطیری برعهده داریم.

معاون برنامه ریزی استانداری کردستان گفت: اجرای دقیق فریضه امر به معروف و نهی از منکر موجب سالم سازی جامعه از بسیاری معضلات و ناهنجاری ها خواهد شد و قطعا اگر به آن کم توجه شود جامعه ای سالم نخواهیم داشت.

وی اظهار داشت: مدیران به عنوان افرادی که الگوی های رفتاری مردم محسوب می شوند باید به بهترین شیوه ممکن به انجام این فریضه پرداخته تا سایر احاد جامعه نیز تشویق شوند تا در این راه طی طریق کنند.

ازهاری، بر لزوم گسترش این فریضه در میان کارگران و شاغلان واحدهای تولیدی تاکید و خاطر نشان کرد: باید در انجام تذکر لسانی با روی گشاده با افراد برخورد کرد تا تاثیرات و بازخوردهای سازنده ای به دنبال داشته باشد.

پایان پیام/ 

کد خبر 394498

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha