به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته (27 اردیبهشت) در مراسم اختتامیه همایش بین المللی طالب آملی در سالن همایش های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در بین مسئولان و مهمانان داخلی و خارجی گفت: رهبر معظم انقلاب نیز از برگزاری این همایش ها حمایت جدی دارند.
وی مهم ترین دستاورد این همایشها را ضمن بزرگداشت و نکوداشت مقام این شاعران بزرگ ایرانی، جمعآوری آثار ارزشمند و فاخری دانست که برجای می ماند.
حسینی یادآور شد: همایش های بزرگی همچون امیر پازواری، نیما یوشیج و سلمان هراتی در استان مازندران برگزار شد که کارهای ارزشمندی بود و این استان در آستانه برگزاری همایشهای بزرگ سعید العلماء و عالم بزرگوار اشرفی مازندرانی قرار دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: از این نمونه شخصیت ها، خیلی زیاد در کشور ما وجود دارد که باید زندگی و شخصیت آنها بازگو شود و انتظار برگزاری همایش شیخ فضل الله نوری، ابن شهر آشوب و دیگر عالمان میرود.
حسینی با بیان اینکه علامه ذوالفنون، آیت الله حسن زاده آملی و مفسر کبیر قرآن آیت الله جوادی آملی از مفاخر جهان اسلام در عصر حاضر هستند، گفت: میرحیدر آملی، جلیل طبری، شیخ محمدتقی آملی، آیت الله میرزاهاشم آملی و استاد دانش پژوه از عالمان بزرگ این آب و خاک بوده اند.
وی با اعلام اینکه در سال جاری علامه آیت الله حسن زاده آملی با کهولت سن در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شدند، یادآور شد: این حرکت ها برای آن است تا جوانان برای امر کتاب و کتابخوانی ترغیب شوند و به کتاب ارزش و اهمیت دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 مردم شهید پرور آمل افزود: مردم این دیدار در سال 1360 افتخار آفرینی کردند و این حرکت تجلیل و تکریم امام راحل را به همراه داشت و آمل برای همیشه در وصیت نامه سیاسی الهی امام امت جاویدان شد.
وی در خصوص ویژگیهای شخصیتی طالب آملی گفت: طالب آملی از شاعران گرانقدر عصر صفویه بود و از زبان فارسی صیانت کرد و تبلیغ آن را در دنیا برعهده داشت و همیشه تاثیر گذار بوده و این امر در نهایت شعله های تبلیغ را بر افروخته نگهداشت.
حسینی ادامه داد: وی در جوانی ذوق شعری داشت و دائم در حال سفر بود و علاوه بر شعر اهل رزم بوده و آموزش تیراندازی و سوارکاری میدید.
پایان پیام/
نظر شما