مسجدفاقدروحانی مثل کلاس بدون معلم/محرومیت کانون غیرفعال ازسرانه فرهنگی

خبرگزاری شبستان: مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اهمیت انجام کارهای فرهنگی با محوریت امام جماعت، گفت: مسجد فاقد امام جماعت همانند کلاس درس بدون معلم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران شامگاه (24مرداد) در جلسه آموزشی مدیران کانون های فرهنگی و هنری جدیدالتاسیس و نشست توجیهی برنامه های ابلاغی 93 شهرستان سوادکوه که در مسجد جامع زیراب برگزار شد، با اشاره به اهمیت انجام کارهای فرهنگی در مساجد با محوریت امام جماعت به عنوان رئیس طبیعی مسجد، اظهار داشت: مسجد فاقد امام جماعت همانند کلاس درس دانش آموزان بدون معلم است.


وی با اشاره به نقش بی بدیل مساجد با محوریت ائمه جماعات در مسیر روشنگری و هدایت مردم، خواستار تقویت پیوند میان نسل جوان و مساجد جهت مقابله با آسیب های اجتماعی شد.

 

فوقی گفت: مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام رضا(علیه السلام) فرمودند که دشمن ایمان مردم را مورد هدف قرار داده است از اینرو برنامه های مساجد باید موجب افزایش عبودیت مردم شود.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات فرهنگی در مجلس تصویب می شوند، افزود: فعالان کانون های فرهنگی و هنری زمینه ارتباط نمایندگان مجلس شهرستان ها را با فعالیت های کانون فرهنگی و هنری فراهم کنند.

فوقی با بیان اینکه برای انجام فعالیت های مساجد باید اطلاع دقیق از جمعیت منطقه، سن و جنس مردم داشته باشیم، گفت: تنوع و جذابیت در برنامه های کانون ها و نیازسنجی از نوجوانان و جوانان موجب خروجی مناسب فعالیت های این کانون ها می شود.

وی، خواستار تشکیل کانون مصلی در شهرهای سوادکوه، زیراب و شیرگاه شد و تصریح کرد: جمع آوری شبهات دینی و تحویل به امام جمعه و بیان پاسخ شبهات در خطبه های نماز جمعه و هماهنگی با تعدادی از کانون فرهنگی و هنری مساجد هر هفته جهت حضور منسجم در نماز جمعه از مهمترین فعالیت های کانون فرهنگی و هنری مصلی در هر شهرستان است.

فوقی با اشاره به فعالیت22 کانون فرهنگی و هنری در62 مسجد سوادکوه، خاطرنشان شد: امسال کانون‌های فرهنگی و هنری غیر فعال از دریافت سرانه فرهنگی محروم می شوند.

 

وی با اشاره به فعالیت 13 کتابخانه عمومی، 8 کتابخانه باز، یک خانه نور، اجرای 26 طرح تفسیر همراه مساجد این شهرستان، گفت: به جهت اهمیت فعالیت های فرهنگی و دینی در دانشگاه ها، با پیگیری های رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه در یکی از دانشگاه های این شهرستان کانون دانشگاه تشکیل شود.

 

فوقی، همچنین به اهمیت بهره گیری از فضای مجازی توسط فعالان مسجدی، ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مسجد اشاره کرد و افزود: جهت راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال در این شهرستان تلاش صورت گیرد.

 

وی، کل اعتبارات کانون فرهنگی و هنری مساجد کشور در سال 93 را 500 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: امسال توانستیم تفاهم نامه بیش از 10 میلیارد ریالی را برای کانون های مساجد استان مازندران امضا کنیم.

 

فوقی با اشاره به جمعیت 64هزار و 378 نفری شهرستان سوادکوه، گفت: از این تعداد 33 هزار و 543نفر در شهر و 31هزار و 844نفر در روستاها متمرکز هستند.


به گفته فوقی، جمعیت سوادکوه از جوان بودن به سمت میانسالی درحال حرکت است و این می طلبد تا کانون های فرهنگی و هنری مساجد در بین سنین20تا40 سال بیشتر برنامه داشته باشند.


میثم قربانی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت 22کانون فرهنگی و هنری در مساجد این شهرستان، از مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران خواستار پیگیری وضعیت کانون های غیرفعال در سوادکوه شد.


پایان پیام/

 

 

 

 

کد خبر 393673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha