به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علیرضا حاجیانزاده، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور امروز (23مرداد)در نشست مطبوعاتی با رسانه های گروهی استان در مجتمع فرهنگی هنری کانون در سنندج، گفت: تکیه تمامی آموزشها بر آموزههای دینی ومعنوی از ویژگیهای مهم کانون پرورش فکری کودک و نوجوان است، زیرا رویکرد دینی از مهمترین مسئولیتهای کانون است.
وی افزود: از دیگر ویژگی های کانون، داوطلبانه بودن و حضور کودک و نوجوان با درخواست و میل باطنی خود است که این امر سبب جذابیت و ماندگاری او در این مراکز کانون میشود.
این مقام مسئول، افزود: کانون یک نهادی است،که مسئولیت رشد و پرورش استعداد و توانایی کودکان و نوجوانان را در زمینه های مختلف برعهده دارد.
وی افزود: کانون با شناسایی و هدایت ظرفیت ها و توانمندی های کودکان ونوجوانان در مسیر استعداد هایشان با فعالیت در حوزه های فرهنگی، هنری، ادبی و سایر موارد با مراکز ثابت و سیار در شهر ها و روستا ها، خدمات قابل توجه ای را در حوزه ی فعالیت های فرهنگی ارایه می کند.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با اشاره به اینکه بیش از 890 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کشور فعال است، اضافه کرد: سعی داریم با بسیاری از کشورها نوع ارتباط خود را گسترش دهیم.
حاجیان زاده، از تبدیل شدن یکی از مراکز کانون پرورش فکری استان کردستان به مرکز خاص خبرداد و عنوان کرد: در مراکز خاص علاوه بر فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی اقدامات علمی مانند نجوم و زیست شناسی و غیره هم انجام می شود.
وی اظهارداشت: مرکز شماره دو سنندج تبدیل به مرکز علمی و فرهنگی می شود که تحقق این مهم نیاز به تامین اعتبارات وتجهیزات لازم است که قطعا توسط مرکز تامین خواهد شد.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یکی از فعالیت های کانون را ایجاد سرگرمی های سازنده خواند و بیان کرد: با رشد تکنولوژی و ایجاد بازی های رایانه ای و استقبال و رغبت کودکان و نوجوانان به این بازی ها، کانون نیز تولید بازی های رایانه ای را در دستور کار خود قرار داد.
با طراحی 100 عروسک محلی مربوطه به استان در تلاش هستیم تا آداب و رسوم و فرهنگ استانهای داخل کشور را بیش از پیش معرفی کنیم. ترویج فرهنگهای دینی و اجتماعی از جمله رسالتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار میرود.
حاجیانزاده با اشاره به اینکه تعداد مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کشور به میزان کافی نیست، خاطرنشان کرد: ترویج مراکز کانون در سطح کشور و توسعه مراکز روستایی سیار از جمله دیگر اهداف کانون است.
وی در ادامه در خصوص محوریت سیاستهای کانون افزود: در سیاستهای کانون یکی از محورهای مهم ،علاوه بر هدایت و جهتگیری فعالیتهای اعضا و داوطلبین،برنامهریزی در جهت آشنایی و شناساندن، هدایت افرادی است که عضو کانون نیستند.
این مقام مسئول تصریح کرد: کانون یک سیستم عاطفی و احساساتی است که تا کنون توانسته فضای ذهنی کودکانه و عاطفی خود را حفظ و در ارتباط با کودکان و نوجوانان موفق عمل کند.
حاجیانزاده با تاکید بر مطالعه و کتابخوانی به عنوان موثر ترین فرایند یادگیری، افزود: از محورهای مهم کانون برای رشد و پرورش نسل آینده تاکید برآموزش تفکر و تعقل کودک و نوجوان که همانا کتاب و کتابخوانی است.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در پایان با قدردانی از زحمات اصحاب رسانه استان درپ وشش خبری مراکز کانون خاطرنشان کرد: امروزه کسی منکر نقش رسانه و تاثیر آن بر افکار عمومی در جامعه نیست زیرا نقشی که این حرفه برای شفاف شدن افکار عمومی ایفا می کند بسیار حساس و درخور توجه است.
مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان نیز در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه 16 مرکز فرهنگی هنری ثابت و 2 مرکز سیار روستایی در استان هم اکنون فعال است اظهار داشت: در حال حاضر 40 نوع فعالیت فرهنگی، هنری و ادبی در مراکز کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در سطح استان انجام می شود.
سهیلا شیخی ادامه داد: هم اکنون 25 هزار و 416 کودک و نوجوان عضو مراکز کانون هستند و از خدمات این مراکز در تمام فصول سال بهره مند هستند.
وی احداث دو کتابخانه روستایی در مریوان و بانه را مصوبات کانون در سفر مقام معظم رهبری به استان عنوان کرد و افزود: از دیگر مصوبات این سفر پرخیر و برکت راه اندازی چهار مرکز فرهنگی هنری در شهرهای صاحب، بانه، موچش و مریوان است که تمامی این پروژه ها دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 95 درصدی هستند و تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
پایان پیام/
نظر شما