به گزارش خبرگزاری شبستان ، ولی یاراحمدی اظهارداشت : در این آزمون، 452 خواهر و 269 برادر حافظ قرآن کریم که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور معرفی شده اند ، شرکت خواهند کرد که آزمون خواهران از 25 تا 29 مردادماه به مدت 5 روز و آزمون برادران از یکم تا 3 شهریورماه به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه داوطلبان شرکت در این آزمون، حافظان قرآنی هستند که در حین ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ، گزینه حافظان قرآنی را انتخاب کرده اند، افزود : 12 داور خواهر و 12 داور برادر این آزمون را ارزیابی خواهند کرد و برای هر داوطلب 10 سوال شفاهی (از هرجزء قرآن سه سوال) مطرح خواهد شد و در هر سوال داوطلب باید 10 سطر از قرآن را تلاوت کند.
یاراحمدی ادامه داد: این آزمون در مجموع دارای 300 نمره است که 200 نمره آن به حسن حفظ اختصاص دارد و 100 نمره آن به صحت قرائت شامل ؛ تجوید ، وقف و ابتدا و صوت و لحن اختصاص پیدا می کند که هر داوطلب برای قبولی باید حداقل 160 نمره از حسن حفظ و 70 نمره از صحت قرائت کسب کند.
وی با بیان اینکه این آزمون برای نخستین بار در ساختمان مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف برگزار می شود ، افزود : آزمون اعطای مدرک تحصیلی در دو نوبت صبح از ساعت 8 تا 12 و عصر از ساعت 13 تا 18 در ساختمان مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف به نشانی تهران، خیابان خارک، خیابان شهید هاشمیفر، ساختمان مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می شود و درب های این مرکز پیش از ساعت 8 باز نخواهد شد.
یاراحمدی افزود : در هر نوبت صبح و عصر 50 نفر از داوطلبان آزمون خواهند داد و زمان آزمون برای داوطلبان قابل تغییر نیست.
به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه ، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد : اعلام نتایج این آزمون از سوی سازمان سنجش و ارائه مدرک از سوی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری اعطا می شود و سازمان اوقاف تنها مجری برگزاری آزمون است و داوطلبان پس از آزمون نتایج را از سازمان سنجش پیگیری نمایند.
وی در پایان خاطرنشان کرد : داوطلبان شرکت در این آزمون در روز برگزاری علاوه برکارت ورود به جلسه آزمون ، کارت ملی یا شناسنامه عکس دار همراه داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما