به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی آذرسینا بابیان این مطلب گفت: جشنواره موسیقی نواحی فستیوالی از موسیقی های ناب است و برگزاری این جشنواره به هر شکل خیلی بهتر از ان است که هیچ نشانی از آن در جامعه وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی همواره مدیریت خوب و قوی ای نیاز دارد، افزود: باید طراحی جشنواره موسیقی نواحی طوری صورت گیرد که موسیقی اجرا شده، ناب و همسو با اهداف جشنواره باشد.
این نوازنده عود و کمانچه ادامه داد: تمرکز این جشنواره روی داستان های خنیایی و روایی است. یعنی اجرای موسیقی با خواندن روایت ها و داستان ها است. خود این موضوع نکته مثبتی است. چون هنرمندانی به جشنواره می ایند که گمنام هستند. جمع کردن این هنرمندان در جشنواره موسیقی نواحی اقدام خوبی برای ارائه و معرفی این نوع از موسیقی نواحی است.
آذرسینا در ادامه افزود: باید اهداف جشنواره کاملاً مشخص باشند تا مسیر جشنواره دقیق پیش برود. البته طبیعی است که دبیر جشنواره هدف را تعیین کرده و بر اساس آن پیش می رود اما اینکه چگونه این اهداف به هنرمندان خنیاگر منتقل می شود نیز مهم است.
به گزارش ستاد خبری هفتمین جشنواره موسیقی نواحی این آهنگساز افزود: باید دبیر جشنواره بتواند موضوع محوری جشنواره را به نوازنده ها تفهیم کند. باید به آنها بگوید که آنچه مدنظر جشنواره است، موسیقی ناب و به دور از هرگونه شعار است. چون به هر حال برخی از این نوازنده ها از روند جاری موسیقی به دور بوده اند و ممکن است چیزی جز انچه مدنظر جشنواره است ارائه کنند.
وی در پایان سخنانش گفت: موسیقی مقامی در شرایطی اجرا می شود که می توان بسترهای تئوریک هم برای آن تعریف و بررسی کرد. از طرفی ریشه و هدف هر نوع موسیقی نواحی نیز باید به درستی تبیین و مشخص شود و باری به هرجهت نباشد.
پایان پیام/
نظر شما