به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان ، علی اصغر جمعه ای امروز(21 مرداد) درنشست با خبرنگاران با اشاره به تهیه بسته پیشنهادی دولت برای خروج از شرایط رکود در کشور اظهار داشت: در این بسته مسایل شفاف و روشن و با جامع نگری بهتری دیده شده است.
جمعه ای با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران نیز برای خروج از رکود تورمی بسته ای تهیه و ارائه کرده است گفت: بسته اتاق از شرایط بهتری برخوردار است و با توجه به اینکه شرایط اقتصادی کشور در وضعیت نرمال نیست بسته ارائه شده اتاق مناسب تر برای اجراست و باید دید دیدگاههای اتاق در بسته پیشنهادی دولت چقدر لحاظ شده است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با مثبت خواندن عملکرد اقتصادی دولت در یک سال اخیر گفت: تعهدات دولت قبلی به ارث مانده به دولت یازدهم تا بیش از 15 سال آینده نیز قابل تامین نیست.
جمعه ای افزود: دولت یازدهم در شرایطی کشور را تحویل گرفت که بدهی و تعهدات دولت کم نبود و دولت حتی منابع لازم برای پرداخت حقوق کارکنان را نداشت.
وی با اشاره به شرایط خاص آغاز به کار دولت تدبیر و امید و وجود تحریم ها تصریح کرد: با وجود این شرایط سخت اقدامات دولت موجب شد آرامش خاصی در کشور ایجاد شود و مردم عادی دیگر اضطراب نداشته باشند.
جمعهای با اشاره به مسئله دیپلماسی خارجی گفت: همه آحاد ملت باید در این زمینه کمک کنند که روند این دیپلماسی ادامه پیدا کند و باید از مذاکرات نهایت حمایت صورت گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان ادامه داد: همه ما باید در زمینه مذاکرات منصفانه صحبت کنیم و بدانیم که این مذاکرات سلیقهای نیست و مذاکرهکنندگان برای خود خط مشی دارند و طبق آن حرکت میکنند.
جمعهای افزود: همه باید خط قرمزها را بدانیم و نباید طوری صحبت کنیم که در اثر آن به منافع ملی کشورمان لطمه وارد شود .
رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان سمنان با اشاره به مباحث معوقه های بانکی در کشور خاطرنشان کرد: 14 تا 18 درصد این معوقات مربوط به بخش خصوصی و بقیه متعلق به شرکت های بزرگ دولتی است.
وی با انتقاد از صحیح اجرا نشدن مرحله اول هدفمندی یارانه ها گفت: با توجه به حمایت این قانون از بخش تولید از قانون هدفمندی در دولت قبل درست عملیاتی می شد این معوقات وجود نداشت و بخش بزرگی از معوقات بخش خصوصی نیز مربوط به عمل نشدن به این قانون است.
جمعه ای با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد واحدهای تولیدی صنعتی مشکل نقدینگی دارند و 70 درصد واحدهای تولیدی بین 50 تا 60 درصد ظرفیت کار می کنند پیشنهاد کرد: برای رونق بازار کسب کار باید بانکها مطالبات خود از شرکت های دولتی را به مدت سه سال به حالت تعلیق درآورد تا این واحدها به رونق رسیده و مشکلات انها برطرف شود.
وی با اشاره به طرحهای پژوهشی مورد حمایت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: تاکنون چهار تا پنج طرح پژوهشی در این اتاق بررسی شده است و هماکنون نیز اگر طرحی برای توسعه استان سمنان ارائه شود، از آن طرح حمایت میکنیم.
پایان پیام/
نظر شما