مجتبی شاکری، عضو شورای شهر درباره تعطیل شدن آموزش موسیقی در فرهنگسراها به خبرنگار موسیقی خبرگزاری شبستان گفت: باید مالیات هایی که مردم به شهرداری می دهند و درآمدهای شهرداری که از طریق مردم بدست می آید استفاده های عمومی شود،یعنی برنامه های فرهنگسراها باید به گونه ای باشد که عموم مردم بتواند از آنها استفاده کنند.
این عضو شورای شهر آموزش های حرفه ای سطح بالا را در چارچوب فعالیت های فرهنگی و اجتماعی شهرداری نمی داند و می گوید: اگر کسی آموزش های حرفه ای سطح بالا می خواهد مثل آموزش بازیگری، کارگردانی خط یا هنر های دیگر که در سطوح حرفه ای است اینها نمی تواند در چارچوب فعالیت های فرهنگی اجتماعی شهرداری گنجانده شود چرا که تعداد شرکت کنندگان زیاد و هزینه اندک است.
مجتبی شاکری در عین حال تاکید کرد: تبدیل کردن فرهنگسراها به آموزشگاه های موسیقی فکر نمی کنم وظیفه شهرداری تهران باشد، کسانی که می خواهند آموزش حرفه ای ببیند موسسات قابل توجهی در شهر وجود دارند که می توانند از این موسسات موسیقی استفاده کردند.
این عضو شورای شهر تهران ابراز داشت: فرهنگسراهای محلات برای آموزش موسیقی های مذهبی و آیینی است ولی تبدیل کردن فرهنگسراها به موسسات آموزش های حرفه ای موسیقی جزو وظیفه شهرداری نیست، ما باید از کارهای تکراری پرهیز کنیم و بهتر است که این کار را به بخش خصوصی بسپاریم و حقوق بخش خصوصی را به رسمیت بشناسیم.
شاکری در پاسخ به این سئوال که برخی از خانواده ها آموزش موسیقی در فرهنگسراها را برای فرزندان خود بیشتر می پسندند تا آموزش در موسسه های که نظارت کافی بر آنها صورت نمی گیرد، گفت: آموزش و پرورش آموزش های هنری و حرفه آموزی دارد که باید از این ها بهره برد. اگر نظارتی بر برخی موسسات صورت نمی گیرد ما باید تذکر بدهیم که این نظارت به درستی صورت بگیرد، اما اینکه هزینه مالیاتی که مردم به شهرداری می دهند به جای اینکه صرف امور شهری شود برای آموزش افراد اندک هزینه کنیم اشتباه می دانیم، البته این بحث در حوزه ورزشی هم هست که ورزش عمومی وظیفه شهرداری است.
این عضو شورای شهر تصریح کرد: موسیقی آیینی، انقلابی و بهره گیری از گروه های سرود و تواشیح جزو برنامه های پیش بینی شده شهرداری است، ولی هزینه کردن برای آموزش های حرفه ای با تعداد اندک، هزینه چند برابر می برد که این کار شهرداری نیست.
پایان پیام/
نظر شما