به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، ابراهیم احمدی، معاون فرماندار علی آباد کتول، عصر امروز (20 مرداد) در جلسه کارگروه بانوان و خانواده شهرستان علی آباد کتول که با موضوع بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز ملی دختران در فرمانداری علی آباد کتول برگزار شد، اظهار داشت: خانواده انتقال دهنده فرهنگ و تمدن، محل کسب ارزشها و فضایل انسانی و اخلاقی است و زنان به عنوان مدیران خانواده نقش ارزنده و حساسی را بردوش دارند.
وی با تاکید بر اینکه خانواده نخستین آموزشگاه و پرورشگاه انسان و زمینه ساز تکامل و تحول است، افزود: خانواده کارگاه الگوسازی و سرنوشت سازی است که سعادت و شقاوت جامعه در گرو تأمین سلامت یا عدم سلامت خانواده است.
احمدی در ادامه خاطرنشان کرد: در نظام ارزشی اسلام، خانواده از منزلت و قداست خاصی برخوردار است و در محیط خانواده، زنان مدیریت داخلی این واحد کوچک اجتماعی را به عهده دارند.
معاون فرماندار علی آباد کتول تاکید کرد: در سایه تلاش زنان مشکلاتی همچون، احساس بی هویتی، احساس نا امنی اجتماعی، محرومیت از داشتن الگوی مناسب شخصیتی، کمبودهای عاطفی از بین رفته و شخصیت و ساختمان روانی سایر اعضاء خانواده شکل می گیرد و روح آنها تلطیف میشود.
احمدی با اشاره به مشکلات دنیای غرب در بنیان خانواده یادآور شد: با تجربه ای که دنیای غرب در بحث آسیب های خانواده کسب کرده، متزلزل کردن پایه های خانوادگی جوامع، تمدن ها و فرهنگ هایی که با آنها همسو و هم صحبت نیستند را در دستور کار خود قرار داده اند.
وی تصریح کرد: دنیای غرب به این نتیجه رسیده است که با متزلزل کردن ارکان خانواده در یک نظام می توان به خواسته های خود رسید و با هجمه های فرهنگی می توان بدون دادن تسلیحات جنگی در یک منطقه به راحتی کار جنگی کرد.
معاون فرماندار علی آباد کتول در ادامه تاکید کرد: برنامه های امور بانوان و خانواده باید در راستای سیاست ها و اجرای برنامه هایی باشد که دسیسه های دشمنان را خنثی کند.
وی همچنین گفت: می بایست با الگو گرفتن از سیره زندگی ائمه اطهار(ع)، در چنین جلساتی به شناسایی تهدیدها و آسیب ها و رفع آنها بپردازیم.
پایان پیام/
نظر شما