به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، احمد تجری مفرد، فرماندار شهرستان علی آباد کتول در این گارگاه آموزشی گفت: اجرای برنامه های آموزشی و توانمندسازی مدیران بحران، یکی ازلازمه های مدیریت مطلوب در سطح شهرستان است.
وی افزود: شهرستان علی آباد کتول همواره دستخوش بلایای طبیعی از قبیل سیل و زلزله است، لذا اطلاع و آگاهی بر نقاط قوت در جهت ارتقاء، دانستن نقاط ضعف برای رفع آنها و دانستن تهدیدها به منظور تبدیل آنها به فرصت، از اهمیت بسیار بالایی برای مدیران برخوردار است.
رضا حاجیلری، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان علی آباد کتول نیز گفت: نیاز به ارزیابی یک عملکرد بالاخص در بخش عملیات و پاسخگویی به حوادث و سوانح و رفع نواقص احتمالی جهت بهبود روند و ارائه خدمات مطلوب گام نخست در ارتقاء توان مدیریتی و عملیاتی است.
وی افزود: اجرای کارگاه آموزشی آنالیز SWOT (تحلیل نقاط قوت، نقاط ضف، فرصت ها و تهدیدها) امری ضروری است که با مشارکت دانشگاه علمی کاربردی هلال احمر استان گلستان برنامه ریزی و به اجرا در آمده است.
حاجیلری خاطرنشان کرد: داشتن اطلاعات دقیق و به موقع در کنار فرآیند تجزیه و تحلیل اطلاعات باعث ارتقای کیفی عملکرد خواهد شد و در نهایت باعث ایجاد روابط کار آمد و افزایش رضایتمندی از خدمات ارائه شده خواهد شد.
گفتنی است، مطالب این کارگاه آموزشی شامل برنامه ریزی استراتژیک، تکنیک های برنامه ریزی راهبردی، چشم اندازهای ماموریتی مطابق با وظایف سازمان، استفاده از آنالیز(SWOT) و مزایا و محاسن این مدل، توسط دکتر مفتاح که از اساتید دانشگاهی می باشد برای اعضاء ارائه شد.
نشست علمی کاربردی (کارگاه آموزشی) مدل آنالیز (SWOT) با تلاش و پیگیری جمعیت هلال احمر شهرستان علی آباد کتول، با حضور فرماندار و مدیران و کارشناسان عضو شورای مدیریت بحران شهرستان علی آبادکتول در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما