کانون فرهنگی هنری مصلی در شهرستان بابلسر راه اندازی شود

خبرگزاری شبستان: مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اهمیت کانون مصلی جهت جمع آوری و پاسخگویی به شبهات دینی نوجوانان و جوانان خواستار تشکیل این کانون در محل نمازجمعه شهرستان بابلسر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاریشبستان از ساری، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز(18مرداد) در نشست توجیهی برنامه های ابلاغی کانون های مساجد که با حضور مدیران و ائمه جماعات کانون ها برگزارشد، اظهار داشت: با توجه به تهاجم فرهنگی از سوی دشمن تنها راه بیمه ماندن از این خطر که حتی تا خانه های ما ورود پیدا کرده پناه بردن به مساجد است؛ اگر اهل مسجد باشیم از خطر حمله تهاجم فرهنگی در امان خواهیم ماند.


وی ادامه داد: در اولین روز جنگ غزه، اسرائیل همه مساجد را تخریب کرد چون دشمن می داند که مسجد محل اتحاد و بیداری مسلمین است.


به گفته فوقی، مرحوم طالقانی فرمودند: همه کارها باید در مسجد انجام شود و مسجد فقط جای دعا و مجلس ترحیم نیست بلکه مسجد مورد نظر اسلام، پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت مسجدی است که قلب ابرقدرت ها را بلرزاند؛ اگر مسجدی اینگونه بود آن مسجد ارزشمند است و اگر مسجدی نتوانست پایه های ظلم و استکبار را به لرزه درآورد مسجد مورد تایید پیامبر و اهل بیت (علیه السلام) نیست.


وی با اشاره به اینکه خاستگاه انقلاب اسلامی ایران مسجد است و ما مفتخریم به اینکه انقلابی با محور مسجد داشته ایم، خاطرنشان شد: وقتی حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) می فرمایند مسجد سنگر است سنگرها را حفظ کنید این جمله یک استراتژی در نظام جمهوری اسلامی است و مساجد به عنوان قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی محسوب می شوند و دشمن از مساجد ما می ترسد.

 

فوقی ادامه داد: آخرین سخنرانی خانم رایس در دانشگاه قاهره نیز بیانگر ترس دشمنان از مسجد است او در خصوص مساجد گفت «دیگر جنگ ما با دولت ها نیست جنگ ما با مساجد است مساجد مایه بیداری جوامع اسلامی است.»

 

وی با بیان اینکه براساس هراس دشمن از مساجد رسالت ما در عرصه فرهنگ چیست؟، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در ابتدای سال رسالت عظیمی را به دوش ما نهادند ایشان در سخنرانی خود در حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا(علیه السلام) فرمودند دشمن ایمان مردم را هدف قرار داده و ما در تمام برنامه ها و فعالیت ها باید در پی افزایش ایمان و عبودیت مردم باشیم و اگر چنین نشد یقینا کار فرهنگی انجام نداده ایم.


فوقی با اشاره به اینکه درسال 93 بودجه ستادعالی مساجد کشور برابر با 50 میلیارد تومان است که از این مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان سهم استان مازندران بوده، عنوان داشت: با توجه به این سقف از بودجه مدیران کانون ها باید با ارائه برنامه های خود قبل از پایان هرسال راهی برای جذب بودجه بیشتر برای کانون ها بیابند.


وی افزود: مدیران کانون های فرهنگی و هنری به سرانه کانون های خود اکتفا نکنند و با برگزاری برنامه های فرهنگی درپی جذب بودجه سرانه فرهنگی نیز باشند.


فوقی،‌ به تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون توجه به کانون های فرهنگی و هنری مساجد و بررسی نیاز نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت: مدیران مسئول و ائمه جماعات مساجد با برگزاری نظرسنجی از میان جوانان و نوجوانان طبق خواسته و نیاز آنان برای انجام برنامه های خود برنامه ریزی کنند تا این خود عاملی برای جذب جوانان به مساجد شود.


وی با بیان اینکه 198مسجد در شهرستان بابلسر و فریدونکنار فعال هستند که از این میان شهرستان بابلسر 38 کانون و شهرستان فریدونکنار18کانون دارند، اظهار داشت: طبق برنامه پنجم توسعه این آمار بسیار ضعیف است.


فوقی با اشاره به جمعیت یکصد و 24 هزار و 323نفری شهرستان بابلسر که 66هزار و 818 نفر در شهر ساکن هستند، اضافه کرد: 18کانون در مساجد شهری، 20کانون در مساجد روستایی، تعداد یک کانون دانشگاهی، 11کتابخانه عمومی و 6کتابخانه باز، 3خانه نور، 142 طرح تلاوت نور، یک کانون تخصصی و 38 طرح تفسیر همراه از فعالیت های کانون های مساجد این شهرستان بشمار می روند.


وی با بیان اینکه عدم وجود کانون مصلی نیز در این شهرستان یک ضعف محسوب می شود، افزود: کانون های مصلی نقش به سزایی در رفع شبهات و سوالات نوجوانان و جوانان دارند و برای تاسیس این کانون باید تلاش و جدیت در این شهرستان لازم صورت گیرد.


فوقی با بیان اینکه شهرستان فریدونکنار 57هزار و 980 نفرجمعیت برخوردار است، عنوان داشت: تعداد 4کانون شهری و 14کانون روستایی، 6کتابخانه عمومی، یک کتابخانه باز، 41مرکز طرح تلاوت نور، 2کانون تخصصی و 18 طرح تفسیر همراه از جمله فعالیت های کانون های مساجد در این شهرستان است.


وی همچنین خاطرنشان شد: با توجه به بالابودن رشد جمعیت در شهر، میزان کانون های شهری در فریدونکنار بسیار ضعیف است.


به گفته فوقی، جمعیت ایران از جوان بودن به سمت میانسالی درحال حرکت است و این می طلبد تا کانون های فرهنگی و هنری مساجد در همه سطوح و در همه سنین برنامه داشته باشند.


وی با اشاره به اینکه رشد استفاده از بازی های رایانه ای، اینترنت و شبکه های ماهواره ای سبب شده تا نوجوانان و جوانان اوقات فراغت فردی داشته باشند، افزود: برگزاری برنامه های متنوع فراغتی ویژه همه سطوح و سنین در مساجد موجب می شود تا اوقات فراغت از حالت فردی به جمعی درآید.


پایان پیام/
 

 

 

 

 

کد خبر 391753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha