به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، حمیدرضا ترقی، رییس مرکز امور بین الملل حزب موتلفه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با گذشت بیش از یک دهه از عمر حزب موتلفه با ایجاد معاونت امور بین الملل و دیپلماسی بین المللی با هدف ارتباط با آزادیخواهان جهان به منظور حمایت از اسلام خواهان و مبارزه با صهیونیست و تقویت انسجام میان مسلمانان نوسازی و بازسازی چهره اسلامی را دنبال کردیم.
وی گفت: در طول این مدت احزاب و گروه های سیاسی مختلف از کشورهای آلمان، لبنان، چین، مالزی، ترکیه، بحرین، کویت و سایر کشورها دیدار داشتیم و تفاهم نامه همکاری میان ما و اتحادیه احزاب سیاسی آسیا حزب الله لبنان نوشته شد و بیش از 120 مصاحبه با شبکه های بین المللی در رسانه های خارجی نسبت به رفع ابهامات و سوالات نسبت به جمهوری اسلامی را پاسخگو بودیم.
وی اظهار کرد: گام های خوبی در واقع نگری مطبوعات خارجی برداشتیم در کنار این مبادلات و تبادلات سیاسی برگزاری اجلاس را نیز با حضور احزاب اسلامی و جایگاه اطلاع رسانی احزاب مدنظر داشتیم.
وی با اشاره به عضویت حزب موتلفه در اتحادیه احزاب سیاسی آسیا افزود: حزب موتلفه جایگاه امور جوانان خاورمیانه را در اتحادیه احزاب سیاسی آسیا (آیکپ) از آن خود کرد و همچنین در گروه زنان آیکپ نیز عضو شد و از این طریق حمایت خود را از مسایل سوریه اعلام کرد و توانست نظر دایمی حوزه آیکپ علیه کشتار مردم فلسطین به دست آورد.
وی گفت: همچنین توانستیم با اهانت هایی که به مقدسات اسلامی در کشورهای اروپایی از جمله هلند و دانمارک انجام می شد، مقابله کنیم.
ترقی اظهار کرد: حزب موتلفه نامه ای به اخوان المسلمین در مصر فرستاد و نسبت به بیداری اسلامی در منطقه هشدار داد.
وی اظهار کرد: امیدواریم امسال همزمان با اجلاس وحدت اسلامی اولین اجلاس احزاب اسلامی را در حاشیه این همایش برگزار کنیم.
وی در مورد سیاست خارجی اظهار کرد: عرصه سیاست خارجی صحنه نبرد محاسبات و توانمندی کشورهاست و الگوی محاسبات جمهوری اسلامی الگوی آرمان گرایی واقعی است و ضوابط حاکم در روابط خارجی را حافظ منافع جمهوری اسلامی می دانیم.
وی گفت: معتقدیم چهارچوب مذاکرات بر گونه ای باید تغییر یابد که با استقلال ملت ها تعارض نداشته باشد و اجازه تعرض به قدرت های سلطه گر را ندهد.
ترقی اظهار کرد: ما استقلال را توهم نمی بینیم و معتقدیم بدون وابستگی به غرب و شرق به پیشرفت کشور دست می یابیم، می دانیم که پیشرفت بدون استقلال موثر نیست.
وی در مورد موضع سازمان ملل اظهار کرد: سازمان ملل در خدمت سیاست های استعمالگران و قدرت هایی است که حق وتو دارند و هیچ گونه حمایتی از این سازمان در دفاع از حقوق ملت ها نمی بینیم. این ساختار باید متحول شده و از زیر سلطه قدرت های دنیا خارج شود.
ترقی اظهار کرد: سیاست جمهوری اسلامی متاثر از ایدئولوژی اسلامی با قرائت امام (ره) و رهبر انقلاب است.
وی با اشاره به عدم اعتماد به غرب اظهار کرد: در سیاست خارجی رابطه ما با اروپا و آمریکا و کشورهایی که با انقلاب خصومت دارند بدون تشکیل تنش و با حفظ عزت ملی باید سرلوحه قرار گیرد اعمال سیاست نرمش قهرمانانه باید به احقاق حقوق هسته ای و لغو تحریم های ظالمانه منجر شود.
وی با اشاره به تقویت روابط ایران با کشورهای آسیایی در حوزه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با تاکید بر این موضوع که دولت های قبلی و فعلی در استفاده از فرصت بیداری اسلامی و جنبش عدم تعهد و تحولات کشورهای اسلامی استفاده لازم را نکرده اند و با دیپلماسی عمومی نتوانسته اند بهره لازم برای اهداف جهانی و منطقه ای جهان اسلام را ببرند، گله مندیم.
ترقی ادامه داد: تحول نظام جمهوری اسلامی، استفاده از دیپلماسی عمومی و استفاده از تمام ظرفیت های نظام از جمله احزاب ممکن نیست.
وی با تاکید بر توجه و استفاده از شبکه های غیردولتی و مردمی از سوی وزارت خارجه تاکید کرد: دیپلماسی ما در سطح خارجی نباید صرفا متمرکز در موضوع هسته ای باشد به نتیجه مذاکرات هسته ای خوش بین نیستیم و تمدید چهارماهه مذاکرات را نافع بر کشور نمی دانیم.
وی اظهار کرد: امیدواریم آنچنان که دولت در موضوع غزه فهمید که نمی توان روی غرب حساب کرد در موضوع هسته ای نیز به این باور برسد.
ترقی با بیان اینکه گروه های تکفیری، داعش و سایر گروهای تندرو دست ساز آمریکا و عرب های مرتجع هستند، اظهار کرد: هدف این گروه ها ایجاد ناامنی در کشورهای اسلامی است تا انرژی کشورهای منطقه را هدر دهند و زیرساخت های لازم برای رسیدن به اهداف غرب را فراهم کنند و از سوی دیگر از عظمت اسلام و گسترش آن جلوگیری کنند.
وی با اشاره به تحولات فلسطین و مقاومت مردم غزه در حملات اخیر رژیم صهیونیستی افزود: راه اصلی مبارزه با بانیان و حامیان اسراییل تجهیز مقاومت است تا این لکه ننگ از دامن اسلام پاک شود.
وی گفت: جنگ 33 روزه در غزه ماهیت نفاق عربی ها و جنایت اسراییل را به اثبات رساند اسراییل علیرغم همه حمایت سازمان ملل از مقاومت شکست خورد و تنها راه حل این مشکل متحدشدن تمام گروه های مقاومت است.
وی ادامه داد: حمایت اسراییل از فتنه 88 هیچگاه از ذهن مردم ما پاک نمی شود و این موضوع نشان داد که نفوذ عناصر خارجی می تواند در پیروی از سیاست های نظام انحراف ایجاد کند نفوذ عوامل اصلاح طلب در دستگاه دیپلماسی می تواند از خط رهبری انحراف ایجاد کند.
پایان پیام/
نظر شما