زنان باید ولی امر به معروف و نهی از منکر باشند

خبرگزاری شبستان: جانشین رئیس سازمان بسیج زنان گفت: زنان باید ولی امر به معروف و نهی از منکر باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان،مریم ورزدار در همایش روز قشر بسیج جامعه زنان در کتابخانه مرکزی سمنان با اعلام این مطلب گفت:زنان سرپرستی جلوگیری از آسیب‌ها را عهده دار شوند،‌‌ همان تعبیری که امام راحل از جمله «صلاح و فساد یک کشور به صلاح و فساد زنان آن بستگی دارد» دارند.


ورزدار خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های رسیدن به کمال برای زنان، حضور در نهاد خانواده است.


وی ادامه داد: یک زن تربیت نیافته نمی‌تواند عامل رشد و تعالی خانواده شود، مگر اینکه ابتدا خود را ساخته باشد و سپس کانون این تربیت شود.


وی تصریح کرد، پیامبر اکرم(ص)، جهاد زن را حضور در خانه و ممانعت از ورود گناه به آن حریم و دور نگهداشتن همسر از آلودگی به گناه در بیرون از منزل می‌دانند، یعنی این چنین خانواده به کانون مهر و محبت و عاطفه تبدیل می‌شود.


ورزدار ادامه داد: به باور بسیاری از جامعه‌شناسان و روان‌شناسان، جامعه از نهادهای کوچکی نظیر خانواده تشکیل شده که رشد و پیشرفت آن می‌تواند به تعالی و پیشرفت جامعه منجر شود.

 

وی با اشاره به بیانات امام راحل (ره) درباره حضور اجتماعی زنان گفت: منظور از حضور اجتماعی، اشتغال نیست بلکه در صحنه و مطلع بودن نظیر حضور در انتخابات و نقش آن‌ها در تعیین سرنوشت است.


جانشین سازمان بسیج جامعه زنان از ارتقا بخشیدن انقلاب اسلامی به جایگاه زنان در جامعه خبرداد وگفت: اکنون باید به دنبال حفظ هویت اصیل بانوان در خانواده و جامعه باشیم.


وی افزود: حقوق زنان قبل از انقلاب نادیده گرفته می‏شد، به گونه‏ای که زنان حق دخالت در امور اجتماعی نداشتند.


وی با بیان اینکه هویت بانوان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران احیا شد، افزود: پس از انقلاب تعریف زن توسط امام خمینی(ره) تغییر کرد.


ورزدار با بیان اینکه رهبری در بیانات خود زن مجاهد مسلمان ایرانی را الگوی تمام زنان جهان معرفی کرده‏اند، افزود: مقام معظم رهبری زن مسلمان ایرانی را نگارنده تاریخ جدیدی پیش چشم زنان جهان قلمداد کرده اند که ثابت کرده اند زن می‏تواند در فعالیتهای گوناگون اجتماعی با حفظ منزلت، مشارکت فعال داشته باشد.


ورزدار با بیان اینکه رهبری سه نقش مهم برای زنان در زندگی شان تعریف کرده اند، خاطرنشان کرد: تهذیب، ایفای نقش ولایت اجتماعی به معنای شکستن بن بست های بزرگ توسط زنان و اصلاح فساد جامعه نقشهای زنان از نگاه ایشان هستند.


وی گفت: ازدواج و تشکیل خانواده در گذشته قراردادی دینی بود، اما امروز این امر مقدس به قراردادی تجاری تبدیل شده و با تاسف هر روز بر بندها و مواد عقدنامه‏ها افزوده می‏شود.


وی با تأکید بر حفظ نقش‏های هویتی زنان در خانواده و جامعه، خاطرنشان کرد: امروز نقش زنان و مردان جا به جا شده و جوانان امروزی در انتخاب الگو سردرگم هستند.


جانشین سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: شاهد پیامدها و آثار منفی گسترش آزادی‏های جنسیتی که توسط دشمنان با ابزاری همچون ماهواره در جامعه تبلیغ و ترویج شده، هستیم و باید در چنین شرایطی هوشیارانه و با بصیرت عمل کنیم.


رئیس بسیج جامعه زنان استان سمنان نیز در این مراسم ضمن تقدیر از فرماندهان و بسیجیان گفت: بسیج جامعه زنان این استان متشکل از 18 حوزه مقاومت و 189 پایگاه فعال است.


زهره درزی حرفه خاطرنشان کرد: 249 هزار و 275 نفر از بانوان در استان سمنان عضو پایگاه‎های مقاومت بسیج هستند.


پایان پیام/
 

کد خبر 391091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha