به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی؛ سید علی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی در نشست مدیر و معاونان جهاد دانشگاهی که به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در محل دفتر استاندار برگزار شد، ضمن تبریک این روز و تقدیر از زحمات و تلاش های مجموعه جهاد دانشگاهی استان و ضمن تبریک سالروز تاسیس استان گفت: اگر تقسیم استان صورت نمی گرفت، عقب ماندگی های استان فراتر از این بود.
وی افزود: دولت و مجلس تصمیم شجاعانه ای گرقتند و تقسیم خراسان را رقم زدند که منشأ اثر شد و اعتبارات خوبی به استان اختصاص پیدا کرد.
مهندس پرویزی گفت: تلاش و پیگیری و دلسوزی نیروهای بومی نیز باعث رشد و ارتقا خیلی از شاخص ها شد اما هنوز نواقص و کاستی ها وجود دارد که باید با تلاش و پیگیری آنها را مرتفع کنیم.
استاندار خراسان شمالی افزود: پژوهش هایی که فقط به صورت بولتن در آورده شود و هیچگونه کاربرد عملیاتی و اجرایی نداشته باشد به جز اتلاف بیت المال هیچ سودی نخواهد داشت.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: جهاد دانشگاهی باید به سمت و سویی حرکت کند که در حوزه پژوهشی کارها به صورت کاربردی و عملیاتی و هدفمند صورت گیرد.
وی با اشاره به طرح پیشنهادی راه اندازی مرکز تحقیق و تولید عصاره ها، مواد موثر گیاهی و داروهای گیاهی دامی توسط جهاد دانشگاهی، با اشاره به اینکه حاضر به حمایت از این طرح و طرح های اثرگذار هستیم، افزود: حاضر هستیم برای این طرح آب، زمین و اعتبار تخصیص دهیم که منطقه گلول شهرستان شیروان در این زمینه دارای پتانسیل است.
پرویزی بیان کرد: جهاد دانشگاهی خراسان شمالی بهتر است سالانه چند محور اصلی را پیش روی خود قرار دهد و در این زمینه موثر و پر رنگ عمل کند.
وی ادامه داد: ارائه طرح ها به شرکت های غیر بومی را کاهش داده ایم و به عنوان مثال اگر قرار است در مشاوره طرح های تفصیلی شهرداری، طرحی نقاشی شود و بدون لحاظ کردن مطالعات اقتصادی، فنی و اجتماعی ارائه شود؛ پذیرفتنی نیست.
استاندار خراسان شمالی اضافه کرد: شایسته نیست 50 میلیارد ریال اعتبار استان اینگونه هدر برود حال آنکه اگر در مسیر درست به عنوان مثال تحقیقات پزشکی هزینه شود مانند افزایش سرطان در استان ارزش آن را دارد که 50 میلیارد ریال اعتبار دیگر افزوده شود و نتایج آن کاربردی و برای مردم مفید است.
دکتر رضا شاهین فر، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی نیزدر این نشست گفت: راه اندازی مرکز تحقیقی و تولید عصاره ها، مواد موثر گیاهی و داروهای گیاهی دامی با راه اندازی اشتغالزایی در بخش کشاورزی استان از طرح های پیش روی استان است.
وی ادامه داد: راهکارهای تامین اعتبار این طرح با حمایت های استانی همچنین از طریق مساعدت مالی از سوی سازمان گسترش صنایع ایران در مناطق محروم و جذب سرمایه گذار تحقق می یابد.
وی از راه اندازی مرکز خدمات تخصصی بیوتکنولوژی غذایی و دارویی در استان، تامین کودهای زیستی به منظور کنترل و کاهش آلودگی خاکی و افزایش میزان محصولات کشاورزی استان و حضور جهاد دانشگاهی در نمایشگاه تخصصی نفت، گاز، آب، برق و ساختمان ترکمنستان در مرداد سال جاری و پیگیری جهت توسعه فعالیت های بین المللی جهاد دانشگاهی در کشور ترکمنستان از طریق واحد خراسان شمالی را از طریق برنامه های آتی این نهاد ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما