محوریت قرآن در وضع، اجرا و نظارت بر قوانین، بازدارنده رقابت های ناسالم

پیشکسوت قرآنی با مذموم شمردن رقابت های نفسانی در فعالیت های این عرصه مقدس گفت: مسئولان باید در وضع، اجرا و نظارت بر قوانین و نیز مدیریت های کلان آموزه های وحی را سرلوحه کار قرار دهند.

عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی درباره تاثیرات سوء رقابت های ناسالم در عرصه فعالیت های قرآنی به خبرنگار شبستان گفت: اگر فعالان این عرصه برخوردار از بینش و تفکر قرآنی باشند درمی یابند که رقابت به معنای نفسانی آن در آیات وحی مذموم شمرده شده اما در معنای سبقت گرفتن در امور خیریه توصیه ای است در راستای "فاستبقوا الخیرات" که باید مومنان از این نوع رقابت با قصد قربت و نیت خالص الگوگیری کنند.

وی با بیان این مطلب که رقابت های ریشه دار در مطالبات نفسانی پیامدهای سوئی دارد، اظهار کرد: اگر این رقابت ها برای رسیدن به خواسته ها و امتیازات نفسانی و دنیوی باشد نه تنها در اسلام و قرآن رد شده بلکه نتایج منفی بسیار برجای می گذارد.

سلیمی گوش فرا دادن به دعوت قرآن را رسالت اصلی فعالان قرآنی برشمرد و تصریح کرد: باید با تمسک جستن به قرآن به عنوان ریسمان الهی و پرهیز از هرگونه تفرقه و جدایی در مسیر استفاده حداکثری از تمامی توانمندی ها و امکانات پیش رفت.

عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم درباره نقش مسئولان در جلوگیری از بروز رقابت های ناسالم در فعالیت های قرآنی خاطرنشان کرد: مسئولان باید دستورات قرآن را به ویژه در زمینه همکاری برای حاکمیت تقوا، نیکوکاری و پاکدامنی سرلوحه کار خود قرار دهند تا در وضع، اجرا و نظارت بر قوانین و نیز مدیریت های کلان آموزه ها و الگوهای قرآنی در راس باشد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 39099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha