به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل، پیش از ظهر امروز (14 مردادماه) در نشست مطبوعاتی با حضور مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فنانوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور، اظهار کرد: یکی از مهمترین چالش های هزاره سوم حضور در فضای مجازی است که در سال های اخیر تعلل های صورت گرفته اما اکنون توجه جدی به مقوله اطلاع رسانی در فضای مجازی هست.
وی، با اشاره به اینکه در گذشته ارتباط و اطلاع رسانی از طریق چهره به چهره و مکتوبات بود، تصریح کرد: در عرصه تبلیغی توجه به روش های چهره به چهره و مکتوبات خوب است اما باید سعی شود مباحث دینی در فضای سایبری نیز اتفاق بیفتد.
حجت الاسلام ستوده، با بیان این مطلب که در مباحث دینی به روز بودن و اطلاع رسانی دقیق یک شاخصه است، یادآور شد: در دوره پنج ساله تغییر شگرفی در بحث فناوری اتفاق می افتد و با تجهیزات و نرم افزارهای نوین روبرو هستیم و باید خود را با این شرایط وقف دهیم تا بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.
هویت زدایی و هویت سازی جعلی و سربازگیری شبانه در تغییر نگرش جامعه از اهداف تهاجم فرهنگی است
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل، با اشاره به اینکه جبهه معارض و دشمن بهره مناسبی از این ابزارها در جهت تفرقه افکنی دارد، افزود: هویت زدایی و هویت سازی جعلی و سربازگیری شبانه در تغییر نگرش جامعه از اهداف تهاجم فرهنگی است تا در عرصه فرهنگی شکاف ایجاد شود اما سازمان تبلیغات اسلامی امروز مراقب است تا این ابزارها در جهت کمک به تقویت روحیه دینی فرهنگی جامعه حرکت کند و جوانان بتوانند با نفس آگاه راه زندگی خود را در پیش گیرند.
این مقام مسئول، با اعلام اینکه در عصر اطلاعات توجه به استفاده از فضای مجازی یک اولویت است، خاطر نشان کرد: نسل دیروز در ارتباط با فضای مجازی نسبت به نسل های امروزی تفاوت و شکاف عمیقی هست اما نوع اطلاع یابی و اطلاع رسانی را نباید فدای نگرش های فرهنگی کرد.
حجت الاسلام ستوده، با بیان این مطلب که تجهیزات اینترنت، اینترانت، وایرلس و وایمکس در مسجد برای استفاده جوانان از این امکانات در دستور کار است، گفت: مساجد یک عنصر فرهنگی در کمک به اطلاع رسانی در فضای مجازی است و نگاه ویژه درون سازمانی و برون سازمانی به این مقوله است و باید در تقویت این نقش برنامه ریزی های مناسبی صورت گیرد.
وی، با اشاره به اینکه سایت تبیان، زنان فرهیخته، تعزیه و کانون مداحان در حوزه اطلاع رسانی دینی در استان اردبیل فعال هستند، عنوان کرد: تاکنون در بحث آموزش فضای مجازی دوره های متنوع وبلاگ نویسی و وب سایت نویسی برگزار شده است و دو دوره اسوه سبز و دخت خورشید در تجلیل وبلاگ نویسان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و حضرت زینب (سلام الله علیها) در سال گذشته برای وبلاگ نویسان برگزار شد.
سایت تبیان استان اردبیل مانند سال های گذشته رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است
این مقام مسئول، با اعلام اینکه سایت تبیان استان اردبیل مانند سالهای گذشته رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: به طور میانگین سایت تبیان ماهانه حدود 40 هزار بیننده دارد و بیش از 17 هزار عنوان مطلب در سال در این سایت به نمایش گذاشته می شود که بیشتر از مطالب در حوزه دینی است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در پایان سخنان خود با بیان این مطلب که سایت زنان فرهیخته در راستای اطلاع رسانی دینی حوزه زنان استان اردبیل راه اندازی شده است، افزود: سایت زنان فرهیخته با رویکرد حضور زنان در عرصه دینی است و نگاه غیر فمنیستی به زنان دارد و تلاش دارد تا زنان فعال در این عرصه را معرفی کند.
پایان پیام/
نظر شما