به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، سیدجمیل احمدی، مدیر کل فنی و حرفه ای کردستان امروز (11 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در سنندج گفت: هر ساله از 31 تیرماه تا 6 مرداد به عنوان هفته ملی مهارت نامگذاری شده است که امسال با توجه به مصادف شدن آن با هفته آخر رمضان و عید فطر، این تاریخ براساس سیاستها و ابلاغ مرکز به 11 تا 17 مردادماه جاری تغییر یافت.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های پیش بینی شده این سازمان در راستای گرامیداشت این هفته اظهار داشت:
برگزاری نمایشگاه آموزشهای فنی و حرفهای و کارآفرینی در خانه کرد سنندج، برگزاری کارگاه آموزشی در راستای توانمندسازی مربیان آموزشگاههای آزاد با حضور مربیانی از کشور و برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت انرژی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با هدف استفاده بهینه از انرژی و منابع تجدید پذیر انرژی از برنامههای هفته ملی مهارت در استان است.
مدیرکل فنی و حرفهای کردستان از ایجاد بسترهای لازم برای بازدید عموم مردم از مراکز دولتی و آزاد فنی و حرفهای در این هفته خبر داد و برگزاری دورههای 2 ساعته آموزشهای فنی و حرفهای و پاسخگویی به سوالات مراجعین از سوی مسئولان و برگزاری جشن مهارت و تجلیل از افراد تلاشگر در این حوزه را از دیگر برنامههای گرامیداشت هفته ملی مهارت در استان اعلام کرد.
صدور 12 هزار کارت الکترونیکی مهارت در کردستان
احمدی، همچنین به دستاوردها و فعالیت های اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان نیز اشاره و اذعان کرد: راهاندازی دو مرکز علمی کاربردی در شهرستان سنندج و کامیاران در دو مقطع کاردانی و کارشناسی، افتتاح و راهاندازی مرکز خواهران در شهرستان مریوان و دیواندره، برگزاری اولین کارگاه جوار حوزه، توسعه آموزشگاه های آزاد به تعداد 111 مرکز تا کنون، برگزاری دورههای کارآفرینی برای دهیاران در سطح روستاها وصدور 12 هزار گواهینامه الکترونیکی از جمله اقدامات این اداره کل در سال گذشته در استان بوده است.
وی همچنین با اشاره به توفیقات این اداره کل در طول سال گذشته اظهار داشت: کسب رتبه نخست طرح تکریم ارباب رجوع بین 21 دستگاه اجرایی، کسب رتبه سوم در آموزش مهارتهای پیشرفته در سطح کشور، کسب رتبه ششم کشوری در مشاوره و هدایت شغل در بین ادارات فنیوحرفهای و کسب رتبه چهارم در بین موسسات آزاد کشور برای استان از موفقیت های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان از سال گذشته تاکنون بوده است.
مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای کردستان توسعه آموزش های مهارتی را راه حل بحران بیکاری خارج عنوان کرد و افزود: مهارت آموزی از اصلی ترین مولفه های توسعه اشتغال در جامعه است که در کنار سایر مولفه ها از جمله منابع مالی و بانکی و اتخاذ سیاست های مناسب توسعه اشتغال مولد و پایدار را به دنبال خواهد داشت.
احمدی همچنین در مورد رویکرد شورای مهارت و فنآوری گفت: دو رویکرد را در این شورا دنبال میکنیم یکی از این رویکردها تعامل بین دستگاههای اجرایی با هدف همافزایی است که باید از منابع به درستی استفاده شود.
این مقام مسئول رویکرد دیگر شورای فنآوری و مهارت را ایجاد حیاط خلوت برای کارگروه اشتغال شهرستانها دانست و گفت: کارگروه اشتغال میتواند از ظرفیتهای این شورا بهره ببرد.
اولویت صدور مجوز آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای در کردستان
وی از ارائه مشوق های لازم برای سرمایه گذاری افراد با هدف تاسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای خبر داد و افزود: تسهیل و تسریع در صدور مجوز به افراد متقاضی و همچنین طرح خرید خدمت برای ارائه آموزش به افراد متقاضی در رشته های مختلف از جمله برنامه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان به شمار می رود.
احمدی گفت: همچنین در صورتی که یک آموزشگاه آزاد بخش خصوصی نسبت به آموزش یک رشته و مهارت اقدام کند رشته مشابه آن که در آموزشگاه های دولتی تدریس می شود تعطیل خواهد شد تا زمینه برای حمایت از آموزشگاه های آزاد بخش خصوصی فراهم شود.
تمام مراکز دولتی فنی حرفه ای اعتبارسنجی و رتبه بندی می شوند
وی از اعتبار سنجی و رتبه بندی مراکز دولیتی فنی حرفه ای استان در سال جاری خبر داد و افزود: ارائه کیفیت وضعیتی اموزش بر اساسا شاخص های ملی در رتبه بندی مرکاز فنی و حرفه ای مورد توجه است که بعد از مراکز دولتی، آموزشگاه های آزاد نیز در سال 93 تا 94 در نوبت رتبه بندی خواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما