به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، علیرضا یعقوبی روز گذشته (26 اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه سمینار بین المللی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در تبریز، خواستار توجه اجتماعی و همگانی بر امر سلامت شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه توسعه در جامعه مرهون سلامت و بهداشت است، گفت: در حال حاضر در کشورهای پیشرفته توجه خاصی به امر سلامت به عنوان زیرساخت جامعه بشری وجود دارد.
وی ادامه داد: در اسلام به امر سلامت توجه بیشتری صورت می گیرد و سلامت در ابعاد مختلف آن مورد توجه بوده و روایات اسلامی مملو از تاکید بر رعایت سلامت است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: در اسلام علاوه بر بهداشت بر مسئله آموزش تاکید شده و باید آموخته های پزشکی به عنوان یک عمل عبادی به جامعه منتقل شود.
یعقوبی با بیان اینکه سلامت جسمی در کنار سلامت و بهداشت روحی دارای اهمیتی مضاعف است، تاکید کرد: با افزایش بصیرت و بیداری جامعه جهانی توجه به سلامت در ابعاد مختلف آن دارای اهمیت مضاعف شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تبریز تحقق سلامت در جامعه را امری فرا سازمانی برشمرد و اظهار کرد: بخش های مختلف اجتماعی در تحقق سلامت جامعه نقش دارند و نباید تنها وزارت بهداشت در این مورد موظف شناخته شود.
علی رضا مصداقی نیا، معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی در سال های گذشته دگرگونی های زیادی را در عرصه بهداشت و درمان داشته واین اتفاق ها مرهون رشد برنامه ریزی و انسجام فعالیت ها بوده است.
معاون وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در مناطق کوچک دارای موفقیت های بهداشتی بیشتری به نسبت شهرهای بزرگ بودیم و حاشیه نشینی در اطراف شهرهای بزرگ تهدیدی برای ارتقای سلامت اجتماعی بوده است.
وی ادامه داد: در شهرهای زیر 25 هزار نفر پوشش پزشک خانواده و ارجاع حل شده و بخشی از مشکلات سلامت با این امر حل شده است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت : 22 میلیون نفر زیر سیستم سلامت خانواده و ارجاع قرار دارند و در برنامه پنجم تلاش داریم تا همه جمعیت ایران در سیستم سلامت خانواده قرارگیرند و هر 2هزار و 500 نفر یک پزشک خانواده داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در بیماری های غیر واگیر مشکلات زیادی داریم و مهاجرت به شهرها در کنار بیماری های عفونی موجب مشکلاتی جدی در عرصه سلامت می شود.
پایان پیام/
نظر شما