احیا فریضتین باید در تمامی حوزه ها صورت گیرد

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه فجر فارس گفت: احیاء فریضتین منحصر در حوزه اجتماعی نیست بلکه باید در حوزه­های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی نیز دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شیراز به نقل از روابط عمومی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر فارس، سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده سپاه فجر فارس در اولین همایش احیای آمرین با اشاره به اینکه احیاء فریضتین منحصر در حوزه اجتماعی نیست بلکه باید در حوزه­های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی نیز دنبال شود، اظهار داشت: رفتار ما با کسانی که ساختارشکن هستند و باعث خدشه‌دار شدن ارکان دین می‌شوند بسیار خشن است.


این مقام عالی نظامی افزود: ما حق نداریم در مورد مسائل دینی اظهارنظر کنیم و بگوییم که بی‌حجابی در جامعه مشکلی ندارد و همین‌ که عرف جامعه را رعایت می‌کنند کافی است و باید این نظر را به مراجع تقلید واگذار کنیم.


وی ادامه داد: یک وجه مهم در احیای فریضتین متوجه مسئولان حکومتی می‌شود و آنها هستند که باید زمینه گسترش امر به ‌معروف و نهی از منکر را فراهم کنند.


فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: دین خدا و شریعت چارچوب دارد و اگر از آن گذر شود، امر به ‌معروف و نهی از منکر باید صورت گیرد و انتشار خوبی‌ها در جامعه گسترش پیدا کند.


غیب‌پرور با اشاره به اینکه مردم در شب‌های قدر حضور پررنگی داشتند که بیشتر نیز از قشر جوان بودند، اذعان داشت: نباید بگذاریم که تبلیغاتی که در ماهواره‌ها صورت می‌گیرد باعث ازهم‌گسیختگی خانواده‌ها شود، چراکه مردم ما مردم خوبی هستند.


وی بیان کرد: بخشی از منکرات مربوط به فرق ضاله در جامعه است و باید به‌ شدت جلوی آن گرفته شود.


فرمانده سپاه فجر استان فارس افزود: آیا بی‌حجابی منکر است اما شیطان‌پرستی و تبلیغ فرق ضاله منکر نیست، چه کسی در آغوش گرفتن سگ را بین جوانان و نوجوانان ما ترویج داده است.


وی یادآور شد: در باب اقتصاد مقاومتی در فارس به جرات می‌توانم بگویم که هیچ مسئولی غیر از شخص استاندار این استان همکاری نکرده و پای عمل نبوده است.


بر اساس این گزارش در ادامه، دکتر سید محمد احمدی، استاندار و قائم مقام ستاد احیاء نیز در این همایش اظهار داشت: اسلام، انسان را به حال خود رها نکرده است و از زمان تولد تا مرگ برای انسان برنامه دارد. چراکه اسلام می‌خواهد بشر با بهترین شیوه‌ها زندگی کند.


وی افزود: در جامعه اسلامی همگی باید مراقب یکدیگر باشند و اگر نظارت اجتماعی در جامعه وجود داشته باشد دیگر شاهد هیچ خطایی نخواهیم بود.


استاندار فارس اضافه کرد: از طریق امربه‌معروف و نهی از منکر راه نجات واجبات هموار خواهد شد و در این راستا همکاری خانواده‌ها با آموزش ‌و پرورش باعث کم شدن مشکلات جامعه می‌شود.


احمدی گفت: امربه‌معروف و نهی از منکر دایره وسیعی دارد و در این میان حرف‌زدن و برخورد خوب بهتر از عمل کردن به شیوه‌های نادرست است.


وی ادامه داد: دفاع از انقلاب با ارزش‌های انقلاب گره‌ خورده و جای افتخار است که در تمام اقشار، بسیج وجود دارد.


این مسئول بیان کرد: فلسفه ایجاد حکومت اسلامی به دلیل وجود امر به‌ معروف و نهی از منکر بوده و با توجه به اینکه حکومت برای این کار شکل‌ گرفته است، شایسته نیست این کار فراموش شود.


وی عنوان کرد: اگر بخواهیم جامعه زنده و سعادتمند باشد و گرفتار عذاب الهی نشود امر به‌ معروف و نهی از منکر را باید رعایت کنیم چراکه دلیل این گرفتاری‌ها و خشکسالی‌ها نادیده گرفتن احکام الهی است.


این گزارش می افزاید: سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیاء امر به ‌معروف و نهی از منکر اظهار داشت: هر کس که امر به‌ معروف و نهی از منکر را فراموش کرده تمام خوبی‌ها را از دست داده و هرکس که این امر مهم را انجام داد دنیا و آخرت را برای خود خریده است.


وی اضافه کرد: امر به‌ معروف و نهی از منکر یک تکلیف فردی به‌شمار می‌رود که مثل نماز واجب است در بعد اجتماعی واجب کفایی است و از گردن هیچکس ساقط نمی­شود.


دبیر ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر فارس عنوان کرد: در دین اسلام همه ‌چیز در شرایط و قواعد خاص خود قرار دارد و به همین خاطر یادگیری روش‌های اجرای امر به‌ معروف و نهی از منکر بسیار لازم است.


وی اذعان داشت: نخستین اشتباه این است که نهی از منکر را مقدم بدانیم درحالی ‌که قرآن کریم بر اولویت امر به ‌معروف تأکید کرده است.


این مقام مسئول گفت: امر به ‌معروف برخورد بد و یقه گرفتن نیست بلکه دوست داشتن شخص خطاکار و انزجار از عمل ناشایست او باعث یک امر به معروف درست می­شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 389854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha