شهر مشهد با شاخص های شهر زیارتی مطلوب فاصله زیادی دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس پارک علم و فناوری خراسان با بیان اینکه از مهمترین اهداف این پارک افزایش مراکز رشد در جهت توسعه شهر زیارتی مشهد است، گفت: شهر مشهد با شاخص های شهر زیارتی مطلوب فاصله زیادی دارد.

به گزاش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی زیارت، سید حسن علم الهدایی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان در دیدار با شهردار مشهد با اشاره به جایگاه پارک علم و فناوری در تاسیس و حمایت از شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: خوشبختانه امروزه توجه به مقوله فناوری، نوآوری و محصولات دانش بنیان بیش از پیش در کشور مشهود است.

 

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف پارک علم و فناوری خراسان، بسترسازی و فراهم کردن شرایط جهت حضور هر چه بیشتر مراکز رشد در راستای توسعه شهر زیارتی مشهد است که بر این اساس تاکنون 8 مرکز رشد در استان تاسیس شده است.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان توانایی خود را در صنعت نفت و گاز کشور به اثبات رسانده اند، تصریح کرد: در صورت حمایت شهرداری مشهد، پارک علم و فناوری خراسان از قابلیت ورود در پروژه هایی همچون قطار شهری مشهد نیز برخوردار است.

 

علم الهدی با اشاره به فاصله زیاد شهر مشهد با شاخص های شهر زیارتی مطلوب، گفت: خوشبختانه شهردار مشهد دغدغه هایی همسو با اهداف پارک علم و فناوری خراسان دارد که این همسویی می تواند زمینه های همکاری را بیش از پیش افزایش دهد.

 

 در ادامه این دیدار، حجت الاسلام هاشم مهذب، دبیر طرح توسعه کمی و کیفی زیارت امام رضا(ع) نیز اظهار داشت: تا کنون طرح ها و پژوهش های زیادی از سوی پارک علم و فناوری خراسان به شهرداری مشهد و دیگر دستگاه های استانی ارسال شده است و در حال حاضر نیز 30 پروژه مورد نیاز شهرداری را تدوین کرده ایم که در صورت حمایت، می تواند گامی اساسی در توسعه شهری مشهد باشد.

 

دبیر طرح توسعه کمی و کیفی زیارت امام رضا(ع) افزود: یکی از طرح های منحصر به فردی که از سوی این طرح ارائه شده است، "بازخوانی مطالعات زیارت و متناسب سازی آن با نیازهای شهرداری" نام دارد که در صورت اجرایی شدن، بسیاری از مشکلات شهر زیارتی مشهد را برطرف خواهد کرد.

 

حجت الاسلام مهذب با بیان اینکه مطالعات جامعی در حوزه زیارت شهر مشهد در طرح توسعه کمی و کیفی زیارت امام رضا(ع) انجام گرفته است، گفت: این مطالعات می تواند بخش زیادی از پیوست فرهنگی شهر زیارتی مشهد را تنظیم کند، چرا که اصلاح و جهت دهی فرهنگی به طرح های تفضیلی شهر مشهد باید رویکرد زیارتی داشته باشد.

 

وی با اشاره به نامگذاری مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، تصریح کرد: پارک علم و فناوری خراسان می‌تواند دستاوردهای مطالعاتی و پژوهشی خود در حوزه زیارت را در اختیار شهرداری مشهد قرار دهد.

 

همچنین سید صولت مرتضوی، شهردار مشهد نیز در این دیدار ضمن اذعان به پتانسیل های فراوان پارک علم و فناوری خراسان در توسعه شهر مشهد، گفت: شهرداری مشهد آماده همکاری همه جانبه با پارک علم و فناوری خراسان و شرکت های دانش بنیان این مجموعه است.

 

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون پتانسیل های فراوانی جهت حضور هر چه پر رنگ‌تر مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف شهر مشهد مشاهده می شود که از مهمترین این حوزه ها می توان به پروژه های قطار شهری، آبیاری فضای سبز، پسماند و زباله، بهبود کیفیت آسفالت اشاره کرد.

 

شهردار مشهد در رابطه با فعالیت های انجام شده در راستای انتخاب شهر مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017، اظهار داشت: ما مکاتباتی را با وزرای امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته ایم، زیرا وزیر ارشاد در سال 2017 باید میزبان وزرای عضو باشد.

 

مرتضوی در رابطه با نقش شهرداری مشهد در این رویداد فراملی، تصریح کرد: برای تحقق این رویداد باید امکاناتی در سطح ملی به شهر مشهد اختصاص داده شده و در جلسه ای رسمی، وظایف هر یک از دستگاه ها و سازمانها مشخص شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 389558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha