مهندس حجت شعبان پور، معاون امور عمرانی استانداری گیلان در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان، اظهار کرد: امسال برای نخستین بار ردیف بودجهای به عنوان ساماندهی سواحل در بودجه استان دیده شده است و براساس آن میتوان برنامه ریزی کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت سواحل در 35 سال بعد از انقلاب اسلامی فراز و فرودهای بسیاری داشته است، گفت: در سال جاری در بخش جداسازی بانوان اقدامات مناسبی صورت گرفته و رضایتمندی مردم را به همراه داشته است.
معاون امور عمرانی استانداری گیلان، علت اصلی عدم موفقیت در سواحل را نداشتن مدیریت یکپارچه خواند و خاطرنشان کرد: برای ساماندهی سواحل و افزایش کیفیت خدمات در سواحل که به جذب گردشگر منجر میشود مطالعه و تحقیق بسیار صورت گرفته اما مدیریت یکپارچه وجود ندارد.
وی با تاکید بر ضرورت تشکیل ستادعمران سواحل در شمال کشور، گفت: سازمان عمران سواحل میتواند کمک کند تا سازمانهای مختلف و دخیل در امر ساماندهی سواحل را مانند آب منطقهای، منابع طبیعی و محیط زیست که هریک با بخش نامههای مختلف کار میکنند در ساماندهی سواحل تعامل داشته باشند.
شعبان پور تصریح کرد: سازمانی نیاز داریم که به عنوان سازمان بالادست بخش نامههای سازمان های دخیل در ساماندهی سواحل را تجمیع کند.
وی با بیان اینکه تنها پول و اعتبارسواحل را آباد نمیکند، افزود: مدیریت مستمر و ریشه دار، موفقیت را به همراه خواهد داشت و در آن زمان است که نمیتوان کمبود اعتبار را بهانه قرار داد.
معاون امور عمرانی استانداری گیلان از راه اندازی هفت نقطه ساحلی با اعتباری در حد 800 میلیون تومان به عنوان پایلوت سازماندهی سواحل گیلان خبرداد و گفت: راه اندازی این طرحهای نمونه ساحلی در رودسر، لنگرود، چاف و چمخاله، بندرانزلی و لاهیجان، رضوانشهر و تالش آغاز شده است.
شعبان پور اظهار کرد: طرح های نمونه سالم سازی دریا سبب میشود که تاثیر مدیریت یکپارچه در ساماندهی مناطق ساحلی دیده شود و در جذب گردشگر موثر باشد.
پایان پیام/
نظر شما