برگزاری نمایشگاه هنرهای قرآنی در زندان بازسازی شده

خبرگزاری شبستان؛ شب گذشته جشنواره دانشجویی باران رحمت با موضوع هنرهای قرآنی در باغ موزه قصر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ باغ موزه قصر مکانی تاریخی است که تا سالیان پیش مردم آن را با نام زندان می شناختند. زندانی که امروز به مکانی زیبا و با صفا تبدیل شده و با نام باغ موزه قصر، شب گذشته میزبان جشنواره قرآنی باران رحمت بود.
میزهای افطاری و افرادی که بر سر میز منتظر شنیدن صدای اذان بودند. همه دعوت بودند، اعم از دانشجویان و هنرمندان تلویزیون و تئاتر، سفرای کشورهای اسلامی و مدیران فرهنگی شهری و کشوری که همه در فضایی صمیمی به انتظار "الله اکبر" اذان نشسته بودند.


 

حمید شاه آبادی مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این همایش به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: جشنواره دانشجویی «باران رحمت» در دو بخش مسابقه حفظ و قرائت قرآن و همچنین نمایشگاه خلق آثار تجسمی با موضوعات قرآنی ویژه دانشجویان دانشگاه های علمی- کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور در ماه مبارک رمضان برگزار گردید.
وی افزود: در نمایشگاه خلق آثار هنری، نمونه کارهای دانشجویان در رشته های خوشنویسی، تایپوگرافی، تذهیب، نگارگری، نقاشی، نقاشی خط، عکاسی، سفالگری و نقش برجسته با موضوعات قرآنی به نمایش گذاشته شد و به صورت ویژه واژه "الحمد لله" با شکل های مختلف هنری توسط دانشجویان مسلط به هنر تایپوگرافی به رقابت گذاشته شد.


مصطفی آقامیری دبیر هنری جشنواره باران رحمت در مورد نحوه فراخوان آثار این جشنواره به خبرنگار شبستان گفت: جشنواره باران رحمت فراخوان آثار نداشت بلکه آثار داوری شده در این جشنواره ماحصل آثار دانشجویان طی چند سال گذشته در موضوعات مذهبی است که در این زمان کم جمع آوری گردید به طوری که 70 اثر هنری در قسمت داوری برگزیده شد و این آثار 29 تا 31 تیر در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نمایش در آمد و از 1 مرداد به مدت یک هفته نیز در باغ موزه قصر به نمایش گذاشته می شود.
وی ادامه داد: این جشنواره برای اولین بار برگزار می شود و امیدواریم با توجه به تجربه به دست آمده روحیه و انگیزه ای برای هم نشینی های بیشتر دانشجویان صورت پذیرد تا میدان رقابت و بالارفتن کیفی آثار برای هنرمندان دانشجو باز گردد.


از حاشیه های این جشنواره حضور تعدادی از بازیگران تئاتر و سینما همچون آقایان مهدی نصیریان و انوشیروان ارجمند در کنار چهره آشنای شعر و ادب ایران، آقای اسماعیل آذر بود. همچنین تعدادی از سفرای کشورهای اسلامی نیز در این مراسم حضور داشتند و در ضیافت افطار شرکت کردند.
از دیگر حاشیه های این برنامه اهدای تابلوی نقاشی آبرنگ چهره حجت الاسلام ابوترابی فرد به ایشان بود.


در انتهای این جشنواره، مراسم اهدای جوایز و تندیس جشنواره به هنرمندان قرآنی توسط مدیران اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد و مجری برنامه از آقای مهدی نصیریان دعوت کرد تا میهمانان از سخنان این هنرمند پیشکسوت بهره مند شوند.


مهدی نصیریان در سخنانی که تقریبا هیچ سنخیتی با موضوع جشنواره نداشت گفت: از اینکه شاهد تغییر شکل دادن زندان قصر هستم بسیار خوشحالم و قابل ستایش است که این زندان که محل تجمع انسان های زجرکشیده و دربند از سالیان دور بود، تغییر شکل داده است.
وی ادامه داد: آدم وقتی اینجا می آید به خاطر کسانی که روزگاری در این مکان دربند بوده اند، غمی بر دلش می نشیند و حس آن زندانی ها در این مکان حاکم است و امید است شهرداری تهران با برگزاری برنامه های شاد که موسیقی در آن باشد روحیه دیگری به این فضای زیبا بدهد.
همچنین نمایشگاه آثار برگزیده این جشنواره نیز توسط حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.


 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 388215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha