علی اکبر پوراوزان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با اشاره به عزم جهانی برای مبارزه با مواد مخدر اظهارکرد: اهمیت مبارزه با مواد مخدر و نقشی که در شرایط اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی دارد امری بسیار مهم و خطیر
است.
وی با بیان اینکه نظرسنجیها نشان میدهد اکثر شهروندان جامعه نگران مواد مخدر هستند، اظهارکرد: اعتیاد به مواد مخدر آسیب بزرگی است که نباید اجازه دهیم جامعه را تهدید کند و اگر موضوع مبارزه مواد مخدر و پیشگیری از آن به پدیده اجتماعی تبدیل شود موثر خواهد بود.
پوراوزان با بیان اینکه اکثر معتادان را افراد متاهل تشکیل میدهند، اظهار کرد: فرزندان خانواده معتاد در محیطی پرورش مییابند که اگر به آنها توجه نشود، ممکن است مسیر والدین را بروند.
این مسئول با تاکید بر اینکه بهترین راه مبارزه پیشگیری است، تصریح کرد: موضوع پیشگیری و سیاست اجتماعی کردن باید در اولویت کاری نهادهای مرتبط با مبارزه با مواد مخدر باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه بسیاری از افراد که دچار اعتیاد به مواد مخدر شدهاند به دلیل عدم شناخت از عواقب آن بوده است، خاطرنشان کرد: گونههای متنوع مواد مخدر صنعتی و سنتی، با ارائه نمایشگاهها و برگزاری کلاسها باید به تمامی اقشار جامعه و به ویژه جوانان و نوجوانان شناسانده شود.
پوراوزان با تاکید بر لزوم تداوم روشهای پیشگیرانه در راستای جلوگیری از اعتیاد به موا مخدر، گفت: همان گونه که دغدغه کلاسهای آموزشی و اوقات فراغت در ذهن و باور مردم و خانوادههاست، این دغدغه نیز باید در حوزه پیشگیری از اعتیاد چند برابر شود.
وی با اشاره به مقرون به صرفه بودن پیشگیری از سوء مصرف مواد، اظهار کرد: در بیماری اعتیاد مبارزه با موادمخدر، درمان و نگهداری معتادان و همچنین معایب مربوط به روشهای درمان و سمزدایی هزینههای بسیار بالایی دارد.
این مسئول با اشاره به مشهود بودن ضرر و زیانهای مصرف مواد مخدر در سطح ملی، اظهار کرد: در بررسی مسایل اقتصادی شاهد هستیم که مصرف مواد مخدر بر اقتصاد کلان و تولید ناخالص ملی نیز تاثیر منفی میگذارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه معتادان بسیاری در استان موفق به ترک اعتیاد شده و به عرصه کار و اجتماع برگشتهاند، خاطرنشان کرد: خانوادهها بدانند نحوه برخورد با معتادان اهمیت بسیار ویژهای دارد چرا که برخورد قهری با معتاد کارساز نیست.
پوراوزان نقش خیرین و کارآفرینان را در ایجاد اشتغال بهبودیافتگان حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: خیرین نگاه ویژهای به مقوله اعتیاد و اعتماد کامل به این امر داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید در مردم انگیزه لازم برای مشارکت ایجاد شود، اظهار کرد: خیرین بهترین ظرفیت برای مشارکت در عرصه پیشگیری از اعتیاد هستند.
پایان پیام/
نظر شما