دکتر مجتبی شاکری عضو شورای شهر تهران با اشاره به کارکردهای نمایشگاه بین المللی قرآن و بهره مندی از فضای جدید باغ موزه دفاع مقدس برای نمایشگاه جدیدترین دستاوردها و محصولات قرآنی کشور به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: همان طور که می دانید امسال بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن در فضای جدید همچون باغ موزه دفاع مقدس میزبان علاقه مندان آستان پربرکت قرآن کریم بود که برای آماده سازی فضای جدید شهرداری تهران تلاش و مساعدت بسیاری را به خرج داد.
وی افزود: به نظر می رسد هرچند نمایشگاه امسال برای اولین بار فضای باغ موزه دفاع مقدس را تجربه می کند ولی می تواند در ادامه تبدیل به یک فرهنگ شود.ما هر چقدر لایه های زیرین قرآن کریم را به مخاطبان و مردم نشان دهیم و از جنبه حفظ، قرائت فراتر برویم قطعا وضعیت فرهنگی جامعه ما دگرگون خواهد شد.به نظر من ما می توانیم بالاترین سطح آموزه های فرهنگی را از عمق آیات الهی استخراج کنیم.
شاکری تصریح کرد: باید قرآن را وارد زندگی کنیم و فرهنگ روزمره ما از آینه مفاهیم قرآنی سرچشمه بگیرد. برای مطالعه شغل روابط اجتماعی و .... برنامه داشته باشیم ما در شهرداری تهران در قالب برنامه 5 ساله سعی داریم برنامه هایی که از مفاهیم قرآنی برخواسته باشد را گسترش دهیم.
دکتر شاکری با بیان این مطلب که برای گسترش فرهنگ قرآنی در کشور باید از ابزار تبلیغی به خوبی استفاده کرد، گفت: اکنون که شاهد برگزاری مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقات قرآنی بازنشستگان هستیم شایسته است رسانه ملی این دست برنامه ها را پوشش دهد تا جوانان با مشاهده هنرمندی این پیشکسوتان برای رشد و تعالی خود الگو بگیرند.
وی با بیان این مطلب که شایسته برای الگوسازی در بین جوانان از خاطرات پیشکسوتان درس بگیریم تصریح کرد: من از مسئولان سازمان بازنشستگی کشور درخواست دارم تا خاطرات و تجربیات این قشر از جامعه را جمع آوری کرده تا از روی آنها تله فیلم، سریال و... ساخته شود. قطعا فعالیت و تجربه نسل گذشته بهترین میراث برای نسل جوان و امروزی ما است.
شاکری خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات پیشکسوتان می تواند در دستیابی به سبک زندگی ایمانی و اعتقادی نسل امروز راه گشا باشدجالب است بدانید که ما در شورای شهر تهران هر مصوبه ای که پیرامون پیشکسوتان مطرح می شود با با موافقت اکثریت اعضا رأی می آورد.
پایان پیام/
نظر شما