سکوت برخی دستگاه های متولی در برابر تغییر کاربری زمین های کشاورزی

خبرگزاری شبستان: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکزگلستان ازسکوت دستگاه های متولی در برابر تغییر کاربری زمین های کشاورزی انتقادکرد وگفت:جلوگیری ازساخت وسازها،موثرترین اقدام در برخورد با تغییر کاربری ها است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل گلستان، حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی حقی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان در بازدید از مناطق ییلاقی گرگان با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برخورد با تغییر کاربری زمین های کشاورزی، گفت: دستگاه قضایی علیرغم کم کاری برخی مسئولان، تلاش می کند با صدور دستورات قضایی و حضور نماینده مراجع قضایی در کنار ماموران جهاد کشاورزی برای قلع و قمع بنا و ساخت و سازهای غیرقانونی در زمین های کشاورزی، موانع جدی در برابر سود جویان و تخریب کنندگان اراضی قرار دهد.


وی با بیان اینکه موثرترین اقدام در برابر ساخت و سازهای غیر مجاز، جلوگیری از کار در مراحل اولیه است، افزود: سرعت عمل در برخورد و توقف عملیات در مراحل ابتدایی، تبعات اجتماعی و هزینه های برخورد با متخلفان را کاهش می دهد.


حجت الاسلام حقی با تاکید بر تبعات منفی و زیانبار ساخت و سازهای غیر مجاز بر بخش های اقتصادی و اجتماعی جامعه، خواستار همفکری و همسویی بیشتر مسئولان در این زمینه شد.


معاون دادستان با بیان اینکه نابودی زمین های کشاوری مناطق شمالی کشور در ابعاد وسیع، نگران کننده است، گفت: این تغییر کاربری ها سبب از بین رفتن کشاورزی و چرخه اقتصادی که زندگی بسیاری از مردم وابسته به آن است، خواهد شد.


وی، مهاجرت، گسترش بیکاری و فقر و وابستگی اقتصادی و سیاسی کشور به بیگانگان برای تامین مواد غذایی و محصولات کشاورزی را از دیگر تبعات منفی، تغییر کاربری زمین های کشاورزی، برشمرد.


حجت الاسلام حقی، منابع طبیعی را ثروت ملی خواند و گفت: مسئولیت حفظ این ثروت ملی بر عهده تک تک افراد جامعه است.


این مقام قضایی، حاکمیت روح سود جویی و خودخواهی برخی از افراد را سبب نابودی منابع طبیعی خواند و افزود: باید با کارهای بنیادین، اصلاح نگرش های فرهنگی و ارزشی و آموزش به آحاد مردم، به ویژه کودکان و نوجوانان با این پدیده شوم مبارزه کرد.


معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان به همراه جمعی از مسئولان و دست اندرکاران حوزه کشاورزی و امور اراضی استان از روند تغییر کاربری ها در مناطق ییلاقی گرگان بازدید کرد.
 

نصب دستگاه کارت خوان در همه حوزه های قضایی گلستان تا پایان شهریور
امیررضا کشفی، معاون اداری مالی و پشتیبانی دادگستری کل گلستان گفت: در هر حوزه قضایی دو دستگاه کارتخوان در واحد اجرای احکام و واحد نقش تمبر نصب شده است.


وی افزود: با نصب این دستگاه ها پول تمبر و هزینه های دادرسی در دادگستری ها از مردم دریافت می شود و دیگر نیازی به مراجعه به بانک ها و معطل شدن در صف نیست.


کشفی تصریح کرد: دستگاه های کارتخوان امکان نظارت بر نحوه پرداخت هزینه های دادرسی و کنترل آسان تر این بخش از سوی مدیران قضایی را فراهم کرده است.


وی، صرفه جویی در وقت مراجعین به دادگستری ها، افزایش ضریب ایمنی و تسریع در وصول درآمدها را از مزیت های نصب این دستگاه ها عنوان کرد.


کشفی اظهارداشت: دستگاه های نقش تمبری که پیش از این در دادگستری ها استفاده می شد هزینه نگهداری بالایی داشت که با جایگزین شدن دستگاه های کارتخوان، در این بخش نیز صرفه جویی قابل توجهی صورت گرفته است.
 

گلستان 18 حوزه قضایی دارد.


پایان پیام/

کد خبر 387833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha